@Maudee: a jesteś uroczą i ciekawą osóbką?
- 2570
Michał Białek to najlepszy spec od zabezpieczeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam @HaSSaN
#wykop #moderacjacontent
Pozdrawiam @HaSSaN
#wykop #moderacjacontent
- 311
- 222
@Greensy: Mówisz o tych 600 plusach? Wolę się upewnić czy na pewno chodzi o te 700 plusów.
- 992
Mirki, dlaczego zadna konkurencja wykopu czy reddita nie odniosla sukcesu?
- 456
@taju: Nie wiem ale ubolewam nad tym bo moderacja wykopu przyprawia mnie o mdłości i o gniew
- 522
@taju: bo to kiepski biznes a przy okazji trudny - istotą takich portali jest społeczność, a użytkowników nie przyciągniesz zajebistym UI czy szybkimi serwerami tak długo jak ich obecny portal jako tako działa - bo tam są w swoim gronie
Do tego ktoś publikował zarobki wykopu i szału nie ma, zresztą nie trzeba grzebać tak głęboko żeby o tym wiedzieć. - to nie jest jakaś wielka firma, jak zatrudniali phpowca
Do tego ktoś publikował zarobki wykopu i szału nie ma, zresztą nie trzeba grzebać tak głęboko żeby o tym wiedzieć. - to nie jest jakaś wielka firma, jak zatrudniali phpowca
- 1608
Halo.
Takie pytanko: jak wyłączę upływ czasu i ustawię tylko dzień to farma żelaza może przestać działać?(golemy przestaną się respić?)
#minecraft
Takie pytanko: jak wyłączę upływ czasu i ustawię tylko dzień to farma żelaza może przestać działać?(golemy przestaną się respić?)
#minecraft
- 1105
@PanWysublimowany: tak
- 1105
@PanWysublimowany: nie
- 1976
dajce jakieś discordy i tak nie zasnę to pospamić można
#discord
#discord
@Hannahalla: jakim sposobem Halabala dostaje co najmniej 2000 plusow dziennie
Komentarz usunięty przez autora
konto usunięte via Android
- 1566
Normalni i mądrzy ludzie plusują, atencjusze skrolują dalej
konto usunięte via Android
- 23
@oba-manigger dziwolągi bez kategorii
@Sunflowerr Inflacja plusów znowu dotknęła mikroblog :/
konto usunięte via Zakop
- 1675
Książka kucharska dołączona to Kenwooda to GUNWO.
Są tam przepisy z wyjaśnieniem które końcówki wykorzystywać. Niektóre ciasta na zdjęciach są zakalcowate, bułki popękane ale nie w kontrolowany sposób tylko widać ewidentnie że są za suche i twarde, i najgorszy przykład - makaroniki. K---a mać, nadziane byle jak, skorupka popękana na powierzchni, brak stopki, grudki na powierzchni (pewnie mąka migdałowa zbyt grubo zmielona albo nie została przesiana), brzegi nierówne - tragedia, tak zdecydowanie
Są tam przepisy z wyjaśnieniem które końcówki wykorzystywać. Niektóre ciasta na zdjęciach są zakalcowate, bułki popękane ale nie w kontrolowany sposób tylko widać ewidentnie że są za suche i twarde, i najgorszy przykład - makaroniki. K---a mać, nadziane byle jak, skorupka popękana na powierzchni, brak stopki, grudki na powierzchni (pewnie mąka migdałowa zbyt grubo zmielona albo nie została przesiana), brzegi nierówne - tragedia, tak zdecydowanie
@Hannahalla: Na mirko musi być mnóstwo hejterów Kenwooda, skoro ponad 600 plusów w 11 minut
@Hannahalla łysy grzybie, c---a warte te twoje ptysie xD
Ale chodzi za mną coś słodkiego
Przecież nie będę żreć po nocach
Przecież nie będę żreć po nocach
@Szpeju:
CO TU SIĘ K---A DZIEJE XDDDD
konto usunięte via Android
- 363
Lubie cb
@Sunflowerr ja ciebie bardziej
konto usunięte via Android
- 2
- 612
zjem bigos na noc i na śniadanie
- 2
@toxyczny: ktoś mnie naplusował jakiś skrypt to sie reklamuje korzystam z okazji hahaha
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
- 375
jestem p----------y AMA
@Kogutt: co ty mi tu k---a p--------z, farmazony jakieś jebiesz coooo?