Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
źródło: comment_kjkAlsvVBgU4kmrwvU4sVO21G5j7blVV.jpg
PobierzTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
źródło: comment_4e0gMEtEhj0wtQBZdxQIyPnn59M0kE5z.jpg
PobierzTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
VIP
od 03.02.2019
Ekshibicjonista
od 05.12.2018
Rocznica
od 20.04.2022
Gadżeciarz
od 21.04.2017
Mikroblogger
od 07.07.2018
Wykop.pl
2 żółtka
Łyżeczka musztardy
Łyżka octu winnego
Sól
Pieprz
200ml oleju
40G parmezanu
Żółtka z musztardą, octem winnym i solą i pieprzem ubić aż zjaśnieją, cienkim strumieniem nie przerywając ubijania wlewać olej, na koniec wsypać starty parmezan i ewentualnie doprawić
MAKRO: 2087kcal 23B 224T 1W
Zapraszam
źródło: comment_u6tt1RHMOum8qn9kEc0AiERvF8pICnYR.jpg
Pobierz