@v1lk: siedze w tym od 3 lat :) zabawa super ! jak chcesz "kulinarnie" zrobic dobrze Pani różowej - polecam kilka fajnych patentów; 1. Krewetki, białe, nie gotowane w pancerzykach (sól, czosnek jako marynata) - na kamieniu wychodza obłędnie. Kubki smakowe tańcza kankana z radości. 2. Pierś z kaczki - jak jest jeszcze zmrozona nacinasz skore w drobne paski, nacierasz czosnkien i pyk na kamien - obłed 3. steki - antrykot
@zaqwsxdsa Loozzz !! one nie wybuchają - co najwyżej Ci pęknie :)
Podgrzewanie: Na płycie ceramicznej - da radę, ale możesz porysować płytę. Na indukcji - nie da rady Na kuchence gazowej - bez problemu podgrzejesz, ale pilnuj żeby płomień nie dotykał bezpośrednio kamienia W piekarniku - najlepsza metoda, spokojnie da radę jak masz piekarnik 300 °C
Zalecana temperatura do grillowania surowy stek 200 gram - 280 °C surowy stek
Moja różowa chciała coś ciekawego na kolacje, chyba dałem rady ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚ #gif
#chwalesie #gotowanie #kuchnia #kuchennerewolucje #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #kochamgotowac
źródło: comment_EuQvrSSiiTgJQeEBYpfgnUEQXpptTr25.gif
Pobierzjak chcesz "kulinarnie" zrobic dobrze Pani różowej - polecam kilka fajnych patentów;
1. Krewetki, białe, nie gotowane w pancerzykach (sól, czosnek jako marynata) - na kamieniu wychodza obłędnie. Kubki smakowe tańcza kankana z radości.
2. Pierś z kaczki - jak jest jeszcze zmrozona nacinasz skore w drobne paski, nacierasz czosnkien i pyk na kamien - obłed
3. steki - antrykot