@sal-vadore: Ryby w wakacje wychodzą rzadko, częściej w roku akademickim.
Coś Ty nie są mrożone, szef codziennie jeździ do norwegii ;D
Są w mroźni i podobnie jak z mięsem max 1,2 miesiące leżą. Najlepsza wg mnie? Hmm to zależy. Osobiście lubię łososia, ale dorsz w migdałach też daję radę.
Ogólnie steki, karkówki czy ryby z grilla są na pewno zdrowsze niż z patelni czy frytownicy.
1.) Makaronu daje się dość skromnie ze względu na i tak małe bulionówki. Pomidorową robi się standardowo na rosole, potem dodajesz pomidory, koncentrat, cebulę i
@jaroszeg: Raczej powinno się na początku powiedzieć, bo to jest na terminale wbijane, a potem ciężko wycofać takie coś. Nie wiem dokładnie jak jest, bo kelnerem nie jestem ;)
Coś Ty nie są mrożone, szef codziennie jeździ do norwegii ;D
Są w mroźni i podobnie jak z mięsem max 1,2 miesiące leżą. Najlepsza wg mnie? Hmm to zależy. Osobiście lubię łososia, ale dorsz w migdałach też daję radę.
Ogólnie steki, karkówki czy ryby z grilla są na pewno zdrowsze niż z patelni czy frytownicy.
Tak to są standardowo te lunchowe promocje i dla studentów.
Dobrej nocy ;)
Wykop K***a ;p
- różnie, ale nie mogę powiedzieć ile.
- zależy, powiem szczerze że nie
ZUPY są gotowane
1.) Makaronu daje się dość skromnie ze względu na i tak małe bulionówki. Pomidorową robi się standardowo na rosole, potem dodajesz pomidory, koncentrat, cebulę i
To jest to samo ciasto co na pizzę (podawałem wyżej proporcje), a buły robisz tak, że łapiesz kawał ciasta, ściskasz w pięści jakby i robisz kulkę.
1.) brulee taki ma być, a odp jest kilka postów wyżej.
2.) Surówy są kupowane i nic na to nie poradzimy co w nich jest ;)
3.) szarlotkę :)
Firma to Fanex.
Btw. Janun dobrze prawisz. Aktualnie wydaje mi się, że to wszystko jednak przemija i robi się total masówka.