Kilka lat temu otwarty tymbark potrafil byc kwasny juz nastepnego dnia.
Aktualnie nie jestem w stanie tego pic. Nie wiem co #!$%@? i jak zmienili sklad ale tymbarki sie zrobily tak ochydne ze nawet jak za darmo je gdzies widze to omijam.
Poszli po oszczednosci klientow majac w dupie wiec pozar w fabryce? Jak wyzej: kogo to obchodzi?
Komentarze (6)
najlepsze
Kilka lat temu otwarty tymbark potrafil byc kwasny juz nastepnego dnia.
Aktualnie nie jestem w stanie tego pic. Nie wiem co #!$%@? i jak zmienili sklad ale tymbarki sie zrobily tak ochydne ze nawet jak za darmo je gdzies widze to omijam.
Poszli po oszczednosci klientow majac w dupie wiec pozar w fabryce? Jak wyzej: kogo to obchodzi?
Dyrektor zakładu, Jarosław Samsel, poinformował, że produkcja nie ucierpiała i nie dojdzie do zakłóceń w dostawach.