Na Śląsku otwarto pierwszy sklep z jadalnymi owadami. „Smakują jak chipsy"
Ludzie dzwonią i pytają, co to tak naprawdę jest. Na pewno też przybyło hejtu w mediach społecznościowych, kiedy o owadach jadalnych zrobiło się głośno, ale tak to już jest, że każdy produkt ma swoich zwolenników i przeciwników - mówi Elżbieta Sawicka-Katolik, właścicielka „Robaków z paki”.
Slazag z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 322
Komentarze (322)
najlepsze
Dlatego lewackie g**wnojady tak bardzo naciskają żeby wprowadzić i nie oznaczać na produktach że dosypują.
@dqdq1: on jest wydobywany metodę chemicznej ekstrakcji, to nie są #!$%@? zmielone robaki xD jak nie widzisz różnicy między ekstrakcją oczyszczonego związku chemicznego a jedzeniem ususzonych robaków to powinieneś mieć więcej minusów niż teraz bo po prostu jesteś niedouczonymi ignorantem
xDDDD
xDDD
@Latarenko: niebywale. Gdyby tylko mozna to przewidziec.
Ale art napisany jako tako. mimo ze fikcja to nie przeginaja paly z kreowaniem rzeczywistosci.
teamy są dwa, robale spoko (i w pakiecie lgbt, redukcja emisji co2 i tak dalej) albo robale są niespoko (i w pakiecie konfa, rosja, clauss schwab i tak dalej)
@suluf: Och, bo wiadomo ze hodowla robaków taka ekologiczna, bo one w przeciwieństwie do świnek nie musza jeść, oddychać i wydalać a ich hodowla odbywa sie w czwartym wymiarze i zasila ja perpetuum mobile.
Kolejny raz to samo, w imię ekologi przepchajmy OZE kosztem np. atomu (WTF!!!), ubijajmy spalinówki(i nie ważne ze przez pierwszy punkt elektryki zabija energetykę), uwalmy mięcho, #!$%@? może robaki wystarcza, ach i bym zapomniał o śmiercionośnych słomkach. Jak
Ekhm... @Kai: jakoś dziwnie sie prezentuje ta wolność gospodarcza z poniższego linku i nie bardzo wiem, jak ten projekt mógłby być inaczej zrealizowany niz drastyczne ubicie produkcji mięsa.
https://www.eea.europa.eu/ims/greenhouse-gas-emissions-from-agriculture