Na Śląsku otwarto pierwszy sklep z jadalnymi owadami. „Smakują jak chipsy"
Ludzie dzwonią i pytają, co to tak naprawdę jest. Na pewno też przybyło hejtu w mediach społecznościowych, kiedy o owadach jadalnych zrobiło się głośno, ale tak to już jest, że każdy produkt ma swoich zwolenników i przeciwników - mówi Elżbieta Sawicka-Katolik, właścicielka „Robaków z paki”.
Slazag z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 322
Komentarze (322)
najlepsze
@obk: Musisz wkleic konkretny cytat, bo twoje i tylko twoje wnioski (w materiale nie ma cienia informacji nt owadziej diety) zbudowane na heurystyce dostepnosci, ktora juz opisalem powyzej, plus oczywiście odpowiednio tlo psychiczne.
https://www.mp.pl/pacjent/psychiatria/choroby/73534,zaburzenia-urojeniowe
Oczywiscie nie musi byc tak skrajne. Natezenia sa rozne.
Ja bym wyciagnal wniosek, ze za nascie lat bede jadl syntetycznie produkowanego steka, ty wyciagasz, ze beda kazali ci jest robaki.