Masło nagle potaniało, nawet 3 złote za kostkę. Z czego wynika obniżka?
To mogą być nawet działania dumpingowe ze strony sieci, by zdestabilizować rynek - oceniła Agnieszka Maliszewska, dyrektor Polskiej Izby Mleka, która zwróciła uwagę, że koszty produkcji są wciąż bardzo wysokie.
kubaowo z- #
- #
- #
- #
- #
- 216
- Odpowiedz
Komentarze (216)
najlepsze
@unibot: No więc nie wiesz o czym mówisz, musisz spróbować. Wszyscy jedzą margarynę do chleba lub masło, rzadziej smalec. Bo co innego?
@nowywinternetach: twarożek na przykład
Co Ty z tym chlebem? Czytasz w ogóle to co piszę czy zafiksowałeś się już na wpieprzaniu chleba? Słyszysz "chleb" i oczy robią Ci się "jak złotówki"?
Jeżeli do czegoś potrzeba konkretnie masła to nawet nie ma mowy by zastanawiać się czy zastępować to pasztetem, dżemem czy margaryną. Przepis mówi "masło", to dodaje się masło. Gotowanie to chemia. Jeżeli potrzebujesz kwasu azotowego to używasz
@mirekwirek: mozna. Pol roku wytrzyma bez zajakniecia, a i rok/poltora jak sie czlowiek uprze ;)
Proszę: