Polak "na pudełkach". Krajowy rynek cateringu dietetycznego wart ok. 2 mld
Ostatnie lata na polskim rynku przyniosły dynamiczny wzrost popularności cateringu dietetycznego. Według różnych badań „na pudełkach” regularnie jest od kilku do kilkudziesięciu procent Polaków.
murarz13 z- #
- #
- #
- 14
- Odpowiedz
Komentarze (14)
najlepsze
W jednym korpo w którym pracowałem, dało się zauważyć codziennie pełne worki tych plastikowych pudełek czekające na wyniesienie. I o dziwo żadna z "dam" z HR ( głównie one to jadły ) nie widziała w tym nic niestosownego mimo ciągłego wysyłania spamu jacy to nie jesteśmy ekologiczni bo jest czujka ruchu w kiblu.
Kwestia tych opakowań to jest kolejny obszar do uregulowania,
A mam znajomego który rozwoził catering pudelkowy we Wrocławiu i mial 50-70 stopów w ciągu nocy a takich kierowców na Wrocław bylo kilka