1. W dwóch osobnych miskach połączyć odpowiednio suche i mokre składniki. do miski z suchymi składnikami wlać mokre. Dodać drobno pokrojoną czekoladę. Całość zamieszać.
2. Gotowe ciasto wlać do foremek.Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec około 20 min.
Komentarze (3)
najlepsze
mąka, 2 i 1/2 szklanki
cukier, 3/4 szklanki
proszek do pieczenia, 2 płaskie łyżeczki
masło, 100g
kefir, 1 szklanka
jajka, 2 sztuki
sól, szczypta
Czekolada mleczna, 1 tabliczka
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. W dwóch osobnych miskach połączyć odpowiednio suche i mokre składniki. do miski z suchymi składnikami wlać mokre. Dodać drobno pokrojoną czekoladę. Całość zamieszać.
2. Gotowe ciasto wlać do foremek.Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec około 20 min.
3.