Przepis na pieczone panzerotti z szynką i mozzarellą
Panzerotti to rodzaj włoskiego pieroga wykonywanego z ciasta do pizzy. Wersja z szynką i mozzarellą to klasyka włoskiego fast-foodu. Dzięki temu przepisowi z łatwością przyrządzisz je w domu zaskakując swojego różowego lub niebieskiego.
MG78 z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 95
Komentarze (95)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
A ile będą mieć gramów?
No wuj. Trudno. Jadę do selgrosa. To tylko 15 min drogi..... W dupie mam ta mąkę. 2 godziny szukania. Różowy zje kanapkę z szynką.
A tak na poważnie. Gdzie dostanę taka mąkę?
Czy odlezane 6 godzin to koniecznosc? Czy po tej pierwszej mozna juz piec ciasto?
No i czy jak mi zostanie, to moze lezec dluzej niz 6 godzin? Np jakbym zaczal dzis, to moge zjesc je jutro na kolacje?
Zrobił bym ale nie mam tyle czasu, może w weekend się uda :P