Nie rozumiem tej popularności skrzydełek, po wyjęciu kości zostanie przecież sama panierka, skóra i praktycznie zero mięsa. Znacznie lepsze jest udko gdzie tego mięsa jest więcej, panierka także się zmieści a jak dobrze się zamarynuje to mięso smakuje równie świetnie na zewnątrz jak i w środku. Domyślam się że chodzi o cenę, skrzydełka są znacznie mniej wartościowe więc łatwiej na nich zarobić zawyżając końcową cenę produktu, np. w fast foodach.
@elnoche: ch?# w to że tłuste. Uczę się na kucharza, juz teraz mam bardziej odporne opuszki na temperaturę a mimo to jak jadłem na początku roku w KFC to mnie parzyły w palce mendy jedne ;__;
Hooters ma pyyyszne strzydelka! no I nie tylko, wszystko dobre. A panie bardzo ladne. W jednym Hooters w Colorado pracuje nawet Polka. Niestety na tle reszty dziewczyn, prezentuje sie dosc slabo :P ale za to jest bardzo sympatyczna I szybko przynosi zamowienie :D
Komentarze (186)
najlepsze
http://www.wykop.pl/link/255703/jak-jesc-skrzydelka-i-sie-nie-pobrudzic/
Poza tym skrzydełko musiałoby ostygnąć, by można było w ten sposób wyjąć kość, a nie każdy lubi jeść zimne.
@skydancer: Być może tak było. Ale drugiej strony, podobne nazwy i stroje kelnerek mogły być dziełem przypadku.