Bisque ze skorupek krewetek
Pomyślałem że można na GzW wrzucić od czasu do czasu coś co nie jest wariacją na temat kurczaka i sera. Danie super eleganckie, dość pracochłonne, ale za to tanie
- #
- #
- #
- #
- #
- 21
Pomyślałem że można na GzW wrzucić od czasu do czasu coś co nie jest wariacją na temat kurczaka i sera. Danie super eleganckie, dość pracochłonne, ale za to tanie
Komentarze (21)
najlepsze
A gdyby zamiast flambirować z mocnym alkoholem, dodać białego wina? Chyba też by fajnie wzmocniło smak.
http://www.wykop.pl/wpis/268647/misiafaraona-hej-obiecalem-ci-kiedys-przepis-na-wy/
@marcin-: mało ludzi potrafi tak mówić o przygotowaniu potrawy... Przyznaj się, gdzie pracujesz! :P
wygląda oryginalnie.... jaki jest koszt tego speciału?