Jak kombinują klienci restauracji?
Wynoszą wszystko, co się da: sztućce, talerze, szklanki, kufle, kieliszki, wykałaczki, menu, a nawet papier toaletowy. Uciekają, nie płacąc rachunku. Krytykują jedzenie, jednocześnie do czysta wylizując talerze. Udają celebrytów i straszą sanepidem. Do czego jeszcze zdolni są klienci restauracji?
zurawinowa z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 10
Komentarze (10)
najlepsze
Do Polski lecialem pare lat temu, sytuacja taka na lotnisku, obok mnie pan okolo 45 lat z malzonka mniej wiecej w tym samym wieku, nasi Rodacy, przechodza przez ochrone na hale odlotow. Czas taki, kiedy ze wzgledu na ataki 9/11 nie wolno wnosic na poklad (jak tez juz do hali odlotow) zadnych plynow co to maja wiecej niz 100ml.
Kolejka
jak znajdę mp3 z tego, to dodam do powiązanych