AMA - kucharz w Pizza Hut
![AMA - kucharz w Pizza Hut](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_meAjJlYc6PeRCZsX01GvacFS5LWn88Dv,w300h194.jpg)
Po ostatnim wykopie o PH (nie moim) dostałem trochę pytań w komentarzach więc sobie pomyślałem że zrobię AMA. Pytajcie.
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 480
Po ostatnim wykopie o PH (nie moim) dostałem trochę pytań w komentarzach więc sobie pomyślałem że zrobię AMA. Pytajcie.
Komentarze (460)
najlepsze
- Czemu?
Niestety odmówiłem, bo ta, którą przynieśli nie była nawet na bazie sosu pomidorowego. Powinienem był zrezygnować, ale poczekałem na właściwą pizzę.
- Jakie szanse że ktoś do niej napluł?
1pomyłka
2 żadne
2. Liczba gości w ciągu dnia/tygodnia/miesiąca?
3. Najwyższy napiwek?
4. Czy plułeś kiedyś do pizzy?
1 nie wiem ale skoro 96 pizz schodzi luzem w dzień + różne przekąski to musi być #!$%@?
2 w ciągu dnia hmm około 300 albo więcej
3 nie wiem musiałbym kelnerów popytać
4 nie
1. Czy macie różne rodzaje ciasta dla różnych pizz?
2. Wydaje mi się że tak i dlatego pytam czy: do tej pizzy na cienkim cieście dodajecie jakiś tłuszcz do ciasta? Miałam okazję ją jeść i ciasto było mocno 'obtłuszczone' w pozostawianiu uczucia na języku.
3. Czy mógłbyś opisać konsystencję blendu - kolor, szorstkość w dotyku, granulację? To samo pytanie odnośnie mąki.
4.
1 tak
2 na cienkim cieście chodzi ci o neapolitanę? do każdej pizzy przed wrzuceniem do pieca smaruje się lekko patelnie żeby pizza do patelni nie przywierała.
3 nie pamiętam, osobiście sam ciasta jeszcze nie miałem okazji robić tylko "stałem z boku"
4 tak marketing mamy dobry ceny wysokie zupełnie jak z rządem i podatkami :) co do porównania, osobiście tam nie jadam, za biedny jestem
Jeśli tak to czy widzisz jakieś duże różnice?