Jest i akt 5 na hellu. Mój paldek jeszcze się trzyma, ale czuje że starzy to będzie moja masakra. Oczywiście gram na HC.
Zrobiłem z kilkaset mefow, nie padło nic szczególnego dla mojej postaci, prócz złotej skóry i ręki błogosławionego światła w która włożyłem Shael. Dla sorcki padł Occulus ( ͡°͜ʖ͡°) #diablo2 #diablo
@Pirum2: W życiu :). Gram na patchu 1.09d, moim ukochanym :) Ogólnie z paladynem jest tak, że jego sprawność zależy od sprzętu, w szczególności hammera, więc nawet nie chciałem tego robić :)
@AfterForever: Bez paru upgrade'ów sprzętu raczej się nie obędzie, ale zdecydowanie helmet i buty, a szczególnie rare ring bardzo fajne. Myślę, że w końcu dropną ci jakieś sensowne unikaty czy runy i wtedy pójdzie łatwo
@ripp1337: Ciężko o itemy, chciałbym mieć z 80 lvl, bo wtedy na pewno jest szansa że padnie szaft (laskoszczyt) na mefie na nightmare. -30% otrzymywanego dmg zrobiłoby kolosalną różnicę. O runy ciężko, jak wspomniałem to 1.09d, więc z hrabiny mi nic nie poleci :). Nie wiem (nie pamiętam) jak jest z starymi na 1.13, ale na 1.09d losuje im aury typu moc, fanatyzm, niewrażliwość na fizyczne ogólnie masakra.
Zrobiłem z kilkaset mefow, nie padło nic szczególnego dla mojej postaci, prócz złotej skóry i ręki błogosławionego światła w która włożyłem Shael. Dla sorcki padł Occulus ( ͡° ͜ʖ ͡°) #diablo2 #diablo
dobra już widze skupiłem sie tylko na lvl, na singla to jedynie hamer zaelem ciezko ;/
@Pirum2: W życiu :). Gram na patchu 1.09d, moim ukochanym :) Ogólnie z paladynem jest tak, że jego sprawność zależy od sprzętu, w szczególności hammera, więc nawet nie chciałem tego robić :)