Wpis z mikrobloga

@HARDrychuCORE: Niekoniecznie fake ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeden z tych betów może zostać, bo wierzą, że dAT pokona ESG. Bazują pewnie na ich wspaniałej ofensywie przeciwko mouz (2:0). Ale jak to siądzie, to gość ma wakacje :D

Ofc większość tych ssów ludzie wrzucają na hltv, żeby ludzie pozmieniali swoje bety na typy tych gości.
  • Odpowiedz
@mufind: Takie obstawianie nie ma sensu gdy stawiasz np 4 asiimovy na ESG i dAT wtedy są dwa wyjścia:

ESG win: zarabiasz 62$ tracisz 232$

dAT: win: zarabiasz 800$ tracisz 232$

Gdzie szanse na wygranie meczu przez dAT wynoszą około 10%.
  • Odpowiedz
@HARDrychuCORE: Dla ciebie może nie ma sensu, ale to jest h----d. Na tym to polega :D czasami się wzbogacisz przypadkowo poprzez #yolo na underdoga. Grosz, do grosza.. Ja też stawiam po kilkadziesiąt dolców na pewniaka ostatatnio jak drużyny ZNAM i po kilkanaście dolców przychodzi z wygranej. Tak się można dorobić :) nie mam pojęcia jak gra teraz dAT, widziałem kiedyś ich mecz, jeszcze z pr1zakiem, nieźle im to
  • Odpowiedz
@HARDrychuCORE: Btw. w takim razie jakie obstawianie preferujesz? 0,25 #yolo na dAT i inne tego typu teamy? Jeżeli ktoś ma rozeznanie, a przede wszystkim dobre Itemy do betowania, to jego sprawa. Nawet przy takich pewniakach 80-90% oni dostają od kilkunastu do kilkudziesięciu dolców.
  • Odpowiedz
@mufind: Wydaje mi się, że źle mnie zrozumiałeś i chciałem Ci to rozpisać, ale sam już się pogubiłem w swoim toku rozumowania.

Ja preferuje obstawianie (teoretycznie)niskiego ryzyka i niskich wygranych. Np teraz obstawiłem 22 value na ESG
  • Odpowiedz
@HARDrychuCORE: Chyba wszedłem razem z tobą, bo nie rozumiem. Napisałeś, że głupotą jest stawianie 232$, by wygrać 62$, może dla kogoś 232$, to tyle, co dla ciebie 22, kumasz o co mi chodzi? :D. H----d jest nieprzwidywalny, można kilka czynników zewnetrznych czynnikow przewidziec, ale czasami dynamika podczas meczu potrafi zmienic wynik.

Edit: Co masz na myśli, pisząc tracisz 232$? Przecież te itemy wracają do ciebie powiększone o ileś tam value
  • Odpowiedz
@mufind: Nie głupie tylko bez sensu :P Wiem o co Ci chodzi i to właśnie potwierdza to, że nie zrozumiałeś. Ja chciałem stwierdzić, że obstawianie dwóch drużyn HIGH betami nie ma sensu, a nie to, że bez sensu jest obstawianie HIGH na underdoga. Także całe zamieszanie z powodu nieładu mojego toku myślowego.
  • Odpowiedz
@HARDrychuCORE: Ziomek!! Aaaa.. Tobie chodzi o te zdjęcie, co wrzuciłeś jakiegoś typka z hltv pod tym meczem... A mi stale o jeden bet, nie dwa. Wszystko jasne i gitara. Te wyżej bety na pewno na ESG zostaną zmienione, ale są tacy ludzie,co kładą swoje ostatnie dobre skiny na underdogi z nadzieją zarobku :).
  • Odpowiedz