Aktywne Wpisy
CoDwa +50
Można się nie zgadzać z organizatorami, można mieć do nich żal, ale jutro nie chodzi o nich. Każdy kto się uważa za Polaka powinien jutro być w warszawie. Chodzi o to, czy jeszcze mamy w sobie coś z narodu, czy potrafimy razem stanąć obok siebie i się nie kłócić czy już całkiem daliśmy się urobić uśmiechniętej polsce. Bo jak nie wyjdziemy na ulice, to zaraz sprzedadzą nas za granty, tęczowe flagi i
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz
#psiarze to podludzie
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
źródło: att.1ntQ4F-aWiIjj2x86zPwXhIiPIlVuzYc6ecBDEMrFxM
Pobierz

Francuzi dowieźli w zasadzie pod każdym względem. Niesztampowe otwarcie, świetna organizacja, piękne areny sportowe świetnie osadzone na tle imponujących francuskich zabytków, wspaniała oprawa muzyczna całych Igrzysk, na każdej możliwej konkurencji trybuny pełne kibiców zapewniających rekordową frekwencje, świetna atmosfera, którą żyła cała Francja.
Pięknie, efektownie, klimatycznie, bezpiecznie i europejsko. Do tego wszystkiego platforma MAX sprawiła, że śledzenie zmagań było przyjemnością, tak świetnie pokazanych letnich Igrzysk jeszcze nie było.
Oczywiście to wszystko zdecydowanie by zbladło gdyby nie wspaniały tag #paryz2024 i z tego miejsca dziękuję wszystkim za wspólne wzrusze, heheszki, a nawet szkalunki – jesteście stokrotkami, które wyrosły na tym zgniłym, wykopowym oborniku i mam wielką nadzieję, że wszyscy razem dotrwamy w zdrowiu aby przeżyć to samo jeszcze raz za 4 lata w słonecznym Los Angeles #la2028 #losangeles2028
#paryz2024 #paryz2024gif
źródło: VLFVFGHKL
Pobierzᅟᅟ
---
🗯 Mikroczatᅟᅟ
@uncle_freddie: Kolega nowy w IO? Klimat Aten 2004 i starożytne stadiony na zawodach oglądał? Epickie otwarcia w 2008 i 2012 też? Atmosferę w Rio? Francja w sumie uratowała się jedynie pełnymi trybunami i zaangażowanymi kibicami, może jeszcze jara się każdy kto pierwszy raz miał transmisję z wyborem dyscyplin ale to to już 8 lat temu w Rio chyba było
Totalnie nie czułem zawodów, emocje miałem tylko na szermierce, wspinaczce i w półfinale siatkarzy
Albo jestem już dziadem albo sport mi obrzydl
@brednyk: różnie można oceniać organizację igrzysk, ale ty to akurat patrzysz przez pryzmat występu naszych sportowców, a nie o to tu chodzi.
@uncle_freddie: No to trochę za mało by oceniać, tym bardziej, że pod względem takiego luzu i dyscyplin typu windsurfing i ogólnie wodne to Sydney było ciekawe.
@uncle_freddie: https://www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/7,154863,31216589,nowe-szokujace-informacje-ws-sekwany-organizatorzy-chcieli.html Taaa... Celowa próba zatajenia poziomu zanieczyszczenia Sekwany i pozwolenie na to, by sportowcy pływali w tym ścieku, co poskutkowało u nich problemami ze zdrowiem...tak zdecydowanie coś poszło tu nie tak... Niestety, nie były to działania niezamierzone... Poszkodowani zawodnicy powinni założyć organizatorom sprawy sądowe!