Aktywne Wpisy
Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
Pietrzykowski +20
Żydzi to wydają się main characterem jakiegoś serialu XD
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Francuzi dowieźli w zasadzie pod każdym względem. Niesztampowe otwarcie, świetna organizacja, piękne areny sportowe świetnie osadzone na tle imponujących francuskich zabytków, wspaniała oprawa muzyczna całych Igrzysk, na każdej możliwej konkurencji trybuny pełne kibiców zapewniających rekordową frekwencje, świetna atmosfera, którą żyła cała Francja.
Pięknie, efektownie, klimatycznie, bezpiecznie i europejsko. Do tego wszystkiego platforma MAX sprawiła, że śledzenie zmagań było przyjemnością, tak świetnie pokazanych letnich Igrzysk jeszcze nie było.
Oczywiście to wszystko zdecydowanie by zbladło gdyby nie wspaniały tag #paryz2024 i z tego miejsca dziękuję wszystkim za wspólne wzrusze, heheszki, a nawet szkalunki – jesteście stokrotkami, które wyrosły na tym zgniłym, wykopowym oborniku i mam wielką nadzieję, że wszyscy razem dotrwamy w zdrowiu aby przeżyć to samo jeszcze raz za 4 lata w słonecznym Los Angeles #la2028 #losangeles2028
#paryz2024 #paryz2024gif
ᅟᅟ
---
🗯 Mikroczatᅟᅟ
@uncle_freddie: Kolega nowy w IO? Klimat Aten 2004 i starożytne stadiony na zawodach oglądał? Epickie otwarcia w 2008 i 2012 też? Atmosferę w Rio? Francja w sumie uratowała się jedynie pełnymi trybunami i zaangażowanymi kibicami, może jeszcze jara się każdy kto pierwszy raz miał transmisję z wyborem dyscyplin ale to to już 8 lat temu w Rio chyba było
Totalnie nie czułem zawodów, emocje miałem tylko na szermierce, wspinaczce i w półfinale siatkarzy
Albo jestem już dziadem albo sport mi obrzydl
@brednyk: różnie można oceniać organizację igrzysk, ale ty to akurat patrzysz przez pryzmat występu naszych sportowców, a nie o to tu chodzi.
@uncle_freddie: No to trochę za mało by oceniać, tym bardziej, że pod względem takiego luzu i dyscyplin typu windsurfing i ogólnie wodne to Sydney było ciekawe.
@uncle_freddie: https://www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/7,154863,31216589,nowe-szokujace-informacje-ws-sekwany-organizatorzy-chcieli.html Taaa... Celowa próba zatajenia poziomu zanieczyszczenia Sekwany i pozwolenie na to, by sportowcy pływali w tym ścieku, co poskutkowało u nich problemami ze zdrowiem...tak zdecydowanie coś poszło tu nie tak... Niestety, nie były to działania niezamierzone... Poszkodowani zawodnicy powinni założyć organizatorom sprawy sądowe!