Wpis z mikrobloga

kurde opowiem wam coś xd kiedyś napiłem się jakiegoś bimbru przez cały dzień byłem rozłożony, nie miałem kaca czy strucia ani też nie byłem dalej nawalony ale byłem taki jakoś zamulony rozmontowany ciężko to opisać trochę takie uczucie jakbyś zaczynał być chory, leżałem sobie w łóżku i miałem paraliż senny/halucynacje widziałem jak stali nade mną kosmici, dosłownie jak na stole operacyjnym stoi nad tobą lekarz jeden kosmita dotknął swoim długim palcem moją szyszynke i zaczęło mnie mocno swędzić ale tak przyjemnie swędzić xddd potem się obudziłem i do dziś się zastanawiam co w tym bimbrze było czy gorączkę miałem czy coś innego że takie coś mi się wtedy pojawiło :dd
morgiel - kurde opowiem wam coś xd kiedyś napiłem się jakiegoś bimbru przez cały dzie...

źródło: EdTq5Nd-707x1000

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@morgiel Jakiś miesiąc temu; obudziłem się w nocy, bo leżąc na boku - skierowany plecami do okna poczułem jakby coś za mną stało. Otworzyłem oczy i zobaczyłem niską postać z pomarszczoną delikatnie ciemną skórą odbijającą się w lustrze. Szafa z lustrem zampntowanym w środkowych drzwiach szafy stoi na przeciwko okna przy ścianie, a pomiędzy oknem, a ścianą, po środku jest łóżko na którym spałem.
Gdy zorientowałem się, że ta postać nie
  • Odpowiedz
  • 1
@masqar: a jak poczułeś że coś za tobą jest? bo przypomina mi to historię z dzieciństwa leżałem obrócony w stronę ściany i poczułem taki jakby chłód na swoich plecach jak z tymi maściami co się smaruje plecy xdd słyszałem chociaż tego nie jestem pewien że mój kot wstał i zaczął miauczeć w tamtą stronę i uciekł z pokoju, nie wiem czy miałem paraliż senny czy tak się bałem ale po
  • Odpowiedz
  • 1
@morgiel Intuicyjnie, że ktoś za mną stoi. To tak mam zawsze (dla przykładu) jak będąc, gdzieś na mieście czy w innym miejscu wyczuwasz wzrok na swoim ciele tej osoby. W szczególności patrząca się dziewczyna/kobieta... i w tym czasie kierujesz głowę i oczy dokładnie na tą osobę, która patrzy w Ciebie..., po czym odwraca swój wzrok w inną stronę.
  • Odpowiedz