Pytanie: jak wytrzymujecie w krajach typu Egipt/Wyspy Zielonego Przylądka/Oman/Zanzibar nagabywanie murzynów? Ja rozumiem że woda ciepła i smaży słonko ale ja nie jestem w stanie wytrzymać jak widzę że chodzi po wszystkich leżakach i coś oferuje i zagada nawet jak wyraźnie widać że czytam książkę lub leżę Szlag człowieka trafia. Już wolę miec lekko zimniej i polecieć na Gran Canarie albo Sardynie - w szczególności że teraz ceny praktycznie takie same a i jeszcze w murzyńskich krajach jedzenie 5x gorsze podają #wakacje
@sh2dov: zadam inne pytanie bo przeskanowałem ten hotel na tripadvisor i różnica w ocenach jest minimalna w porównaniu do tego co w nim byłem (i nikt nie narzekał w komentarzach na nagabywaczy)
Jak wypatrzyłeś że ten hotel jest ok? Prosto z ocen tripadvisor czy z jakiejś polecajki/vloggera/znajomych?
Dymy kończą się tam, gdzie komuś może stać się realna krzywda. To co zrobił Tyburski były bardzo niebezpieczne i jako koneserowi patologi jest mi smutno. Należy to potępić.
Szlag człowieka trafia. Już wolę miec lekko zimniej i polecieć na Gran Canarie albo Sardynie - w szczególności że teraz ceny praktycznie takie same a i jeszcze w murzyńskich krajach jedzenie 5x gorsze podają
#wakacje
Jak wypatrzyłeś że ten hotel jest ok? Prosto z ocen tripadvisor czy z jakiejś polecajki/vloggera/znajomych?