Wpis z mikrobloga

Witam, od 9 do 21 kołchoz here. Teraz se czytam książę jak prawdziwy człowiek sukcesu(ciekawe czy kiedykolwiek coś mi to da)
  • Odpowiedz
@JohnWayneGacy: Ehh pozazdrościć, siedzisz w polsce i normalne pieniądze zarabiasz pewnie przy 8-10h na dzień, ja żeby się tylko troche zbliżyć do takich zarobków musze za gramnice jeżdzić a i tak nie mam tego( ͡° ʖ̯ ͡°) co zrobić jak chuop głupi, trzeba było iśc na tego technika informatyka to może teraz jakoś by to było

Sam się nauczyłeś czy jakieś studia itd?
  • Odpowiedz
@Hellicon: ja chuop jestem, zwykły odpad genetyczny, żaden dzentelmen + to tylko polska mnetalność żeby nie gadać o pieniądzach a ostatnio mało czasu w polsce przebywam to mi już troche odkleiło od tych polskich #!$%@?ń jak alkohol codziennie po robocie( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bubakowski: Oj to zależy, jaką robotę chcesz, jakie IQ masz, ile masz czasu, znam takich co nauczyli się po miesiącu a mi zajęło kilka lat zanim wgl nauczyłem się programować na akceptowalnym poziome, poczytaj sobie może jakie masz oferty i jakie mają wymagania i trzeba po prostu walić się w łeb aż się nie zrozumie, nie zrobi parę projektów itd. tak to nie da się powiedzieć nawet +-
  • Odpowiedz