Aktywne Wpisy

JulianGangol +51
- Co uderzysz mnie? Dziewczyne uderzysz? <zaczyna napyerdalac goscia palka teleskopowa a pozniej kopie mu w siatke z zakupami>. No i co uderzysz mnie? No uderzysz? <Typ wali w swojej obronie nozem pod zebro w julke agresorke...>
- Hurrrrrrr duuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr przyebales dziewczynieeeee!!!
Julkom teraz sie wydaje, ze jak posiadaja tzipe to im wszystko wolno i ze na jakims kodzie niesmiertelnosci leca jak w GTA i one moga kogos piesciami naqurwiac i za
- Hurrrrrrr duuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr przyebales dziewczynieeeee!!!
Julkom teraz sie wydaje, ze jak posiadaja tzipe to im wszystko wolno i ze na jakims kodzie niesmiertelnosci leca jak w GTA i one moga kogos piesciami naqurwiac i za

Niebadzsmokiem +128
witam, mam pytanie, przyszedł montażysta założyć mi szafkę w łazience i wiercąc otwory wywiercił dziurę w kanalizacji. Nie było mnie przy tym, była moja żona, nie zapytał o rury, zapytał tylko o kable elektryczne. Gdyby zapytał o rury to bym je znalazł w galerii a tak szukałem tylko kabli (żona do mnie zadzwoniła z zapytaniem). Znalazłem, będąc w pracy mając swoje problemy mówię jej że kable idą pionowo w dół od gniazdka. Montażyści na to że to oni wiedzą co robić. Uznając że wiedzą co robią wracam do swoich obowiązków w pracy mając nadzieję że wiedzą co robią i mają narzędzia do sprawdzenia wszelkich instalacji. Budowlanka to nie moja bajka, takie rzeczy zlecam innym. Teraz-uważa że powinniśmy się podzielić na pół kosztami naprawy bo nie powiedzieliśmy mu o rurach. Ja się nie zgadzam bo ja jak zjebię coś w pracy, to się kajam i poprawiam gdy zawalilem. Zleciłem to ludziom wierząc że zrobią to tak jak należy i zawalili. Jak to wygląda Mirki? Gdybym mu powiedział, że tam nie ma rury i gdyby o to zapytał -rozumiem, ale jeśli olał sprawdzenie to z jakiej paki ja mam za jego błędy płacić?
tylko i wyłącznie jego on ponosi odpowiedzialnoś i on to dobrze wie
Weź sobie delikatnie rozkuj miejsce wiercenia, żeby szkody nie wystawały poza szafkę i oceń czy rura tylko ma otwór, czy może jest pękniecie jak wiercili z udarem. Dziurę uszczelnisz byle kawałkiem wyciętym z takiej samej rury, tylko jakoś pozbądź się od środka zadziorów po wiertle, bo będą wyłapywać włosy itd. Jak przewiercili obie ścianki, to
Pewnie i coś tańszego też się znajdzie.