Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +21
Kupiłam dom na Mazurach, w końcu z daleka od motłochu miejskiego, będę uprawiać zioła i warzywa. Muszę tylko kilka kóz miniaturek ogarnąć, kota i psa oraz postawić stodołe żeby mieć gdzie motór trzymać.
ziko100 +16
#mecz #pilkanozna
"Byłem po meczu u sędziego z jednym z chłopców, który płakał i powiedziałem mu - zobacz, co mu zrobiłeś. Sędzia wypchnął nas za drzwi. Złożymy protest, chociaż wiem, jaki będzie werdykt"
Trener
@SlaskWroclawPl
Jacek Magiera
"Byłem po meczu u sędziego z jednym z chłopców, który płakał i powiedziałem mu - zobacz, co mu zrobiłeś. Sędzia wypchnął nas za drzwi. Złożymy protest, chociaż wiem, jaki będzie werdykt"
Trener
@SlaskWroclawPl
Jacek Magiera
Nie macie problemu w losowym czarnym ekranem?
Strasznie mnie to #!$%@?, mogę grać kilka godzin i nic się nie dzieje, przeglądam internet i nagle z dupy potrafi mi ściąć komputer, wyblackoutować monitor (czasami monitory) i radź se sam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pcmasterrace #komputery #kartygraficzne #rx6700
1080p / 144hz, już musiałem poprawiać synchronizację odświeżania monitora z kartą bo ciągle miałem taktowanie vRamu na ~90% wiec temat kabli nie jest mi obcy i to nie to ( ͡° ʖ̯ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°) trochę za słaby
Dlaczego to występuje przy małym obciążeniu, a jak odpale jakieś gierki to nie ma tego problemu (╯°□°)╯︵ ┻━┻
No i z wszystkich kalkulatorów wychodzi, że 500tka powinna dać radę na luzie