Wpis z mikrobloga

@Miskagnoju: Ok to inaczej. Dzisiaj zapłacili po 10$ jedząc i pijąc za to ile wlezie.Po tej promocji pewnie więcej przyjdzie im zapłacić za samą pizzę wątpliwej jakości. Dolicz do tego kasę za dwa przejazdy tuk tukiem i jakieś piwko i wyjdzie Ci lekką rączką 30 $ za posiłek u Machaja. Gdzie tu sens skoro w mieście na miejscu bez problemu da się pewnie znaleźć taniej i lepiej ?
@roo-bin: adam jest bardzo daleko choćby od swoich koleżków, to setki km z tego co pamiętam, dystanse są ogromne a drogi wydłużają trasy, więc myślę że lokal jest dla ludzi przejeżdżających tą drogą, tylko musi jakiś baner wystawić, by była widoczność.

Drugą sprawą jest właśnie ta jakość pizzy, grill domowy a nie profesjonalny - choć to można wybaczyć.
Na otwarcie knajpy trzeba być dobrze przygotowanym i wydać najlepszy produkt, a nie
Ciekawe czy tam aż takie zadupie jest, że prawie nic nie jeździ ? Obok Pitcy u Krzycha przynajmniej jakieś auta były zaparkowane na ulicy i jakiś ruch był, za to u łysego tylko słychać świerszcze i widać latarnie przy drodze.