Aktywne Wpisy
Majkkelo +3
Ktoś mi wytłumaczy ten fenomen i zachwyt nad tym kanałem ? Serio nie macie swojego życia i każdy ruch najebusa sprawia wam tyle "xD". W mojej opinii skończy się to nieszczęściem, raz można się pośmiać, ale kogo to rajcuje tygodniami ? #danielmagical
Adammmo +24
Mirki wybaczcie zielone konto, śledzę wypok od lat, ale pierwszy raz sam muszę coś napisać. Mamy problem z sąsiadami w kamienicy.
Dziewczyna wykonując adaptację poddasza w 2012 roku nie uzyskała zgody od sąsiadów, aby przyłączyć się do istniejącej instalacji elektrycznej. Każdy z sąsiadów życzył sobie za to po kilka tysięcy, dlatego złożyła pismo do ENEA, aby wykonać pion instalacji samodzielnie. Od parteru, aż do siebie, na samą górę.
Dostała zgodę i tak
Dziewczyna wykonując adaptację poddasza w 2012 roku nie uzyskała zgody od sąsiadów, aby przyłączyć się do istniejącej instalacji elektrycznej. Każdy z sąsiadów życzył sobie za to po kilka tysięcy, dlatego złożyła pismo do ENEA, aby wykonać pion instalacji samodzielnie. Od parteru, aż do siebie, na samą górę.
Dostała zgodę i tak
"Hej Karolciu, wiem, że cieszyłaś się z mojej pierwszej randki i dlatego to jest dla mnie jeszcze trudniejsze. Po pierwsze nie była z tobą a po drugie totalnie nie spodziewałem się tego co przeczytałem w liście. Każda nasza wspólna chwila mimo ciężkich początków była dla mnie magiczna i nie mogłem sobie wyobrazić lepszej relacji niż ta nasza za drugim razem. Szkoda, że tak krótko było nam dane rozwijać naszą ziomkową (??) relację, ale wiedz, że to wszystko było prawdziwe. Będę tęsknił ziomeczku (??), Kasper"
XDDDDDDDDDDDDDD
#hotelparadise