Wpis z mikrobloga

Poczta z raju: Co Kapsel napisał Karolinie w liście (fragmenty pokazane w odcinku):

"Hej Karolciu, wiem, że cieszyłaś się z mojej pierwszej randki i dlatego to jest dla mnie jeszcze trudniejsze. Po pierwsze nie była z tobą a po drugie totalnie nie spodziewałem się tego co przeczytałem w liście. Każda nasza wspólna chwila mimo ciężkich początków była dla mnie magiczna i nie mogłem sobie wyobrazić lepszej relacji niż ta nasza za drugim razem. Szkoda, że tak krótko było nam dane rozwijać naszą ziomkową (??) relację, ale wiedz, że to wszystko było prawdziwe. Będę tęsknił ziomeczku (??), Kasper"

XDDDDDDDDDDDDDD

#hotelparadise
źródło: comment_16523559951ypPrDntZvalLZAgxSR8ET.jpg
  • 18
@Opportunist: No właśnie w tym problem, ze Kasper nigdy nie traktował Karoliny bardziej niżpo ziomalsku. Ona wymuszała na nim większą intymność i trochę wymiękał, ale nigdy nie bylo po jego stronie jakoś specjalnie więcej. Kapsel bardzo skłaniał się ku Oli-Ksenie i Elizie. Z Ola miałby świetny kumpelski układ, a Eliza mu się podobała zawsze fizycznie. Zauważyłam conajmniej trzy momenty, gdy podkreślał, ze najbardziej to ......Elizka (i całuje też-zabawa z
@bystrawoda: No to trochę słabo, że nadal jest w programie skoro szuka tylko koleżanki by się prześlizgnąć dalej i żadna nie jest w jego typie oprócz ups jedynej na serio zajętej XD Może on naprawdę pomylił programy i w Prince Charming by się bardziej odnalazł? Może tam nie zdążył na casting to go tu wrzucili ;)
@Opportunist: A któryż to według ciebie (poza Dżejem) doszukał się czegoś więcej w programie, bo chyba nie masz na myśli Zdzira? Już piąta edycja, a prawdziwych miłości to jakoś nie zostało za dużo po tych programach. Nie musi się wiązać z każdą. Michał miał realne szanse z Anitą, ale formuła programu go wykluczyła. Tu ma się utzrymać na wakacjach i jeśli to potrafi, to jet właśnie tym mitycznym "Dobrym Graczem"