Wpis z mikrobloga

@patrolez: właśnie kupiłam jakiś czas temu masło orzechowe bez cukru, z dżemem to jeszcze da się to zjeść, ale jakoś bez to konsystencja mi nie odpowiada. Za to kit kata peanut butter uwielbiam. A co do awokado to też jakoś nie przepadam. Konsystencja troche jak masło, troche jak jakieś warzywo, a smak jak ryba (ʘʘ). Mozna to podsumować, że jestem po prostu niejadkiem xd
  • Odpowiedz
@Okoproroka: ale jakbyśmy mieli jeść tylko warzywka to ewolucja nie wyposażyłaby nas w zestaw kłów i siekaczy :)
mielibyśmy 4 rzoładki i same trzonowce żeby sobie siedzieć przy piwku i zajadać siano
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Okoproroka: Mówię o twoich ząbkach a i pysk też pewnie żółty od jedzenia mleczakow z pola. Ale mam takie pytanie które mnie bardzo nurtuje. Jak będziesz mieć kiedyś dzieci to one też nie będą jadły mięsa?
  • Odpowiedz
@Mete: ziom ja nie pytałam się o twoje zdanie co do wegetarianizmu, tylko o pomoc w robieniu listy zakupów XD. Weź się czymś innym zajmij, bo twoja opinia i tak nie ma w tym przypadku dla mnie znaczenia
  • Odpowiedz
@Okoproroka: ale jak mi się fajnie odpowiada? xD
kup sobie na dziale vege kotlety sojowe czy tam z innego drewna i tez powinno być spoko... tylko najpierw je trzeba namoczyć w wodzie
  • Odpowiedz
@Piskariota: To co napisałam wyżej do @ mete też się ciebie tyczy. Ale z was dziwni ludzie, żeby się #!$%@?ć i krytykować za to co ktoś je. A pytanie czy moje dzieci będą jadły mięso to też już przegięcie. Skąd wiesz że chcę mieć dzieci, albo że ich już nie mam? XD
  • Odpowiedz