Jest już dostępny Redmi 11S, w promo za wersję 6/64 jest do jutra za 999 zł. Opłaca się? Coś sensowniejszego znajdę do tego plus minus tysiaka? Chodziły plotki przed dzisiejszą konferencją Appla, że starego SE 2020 będą puszczać za 199$, ale biorąc pod uwagę obecne kursy walut i specjalny przelicznik Appla dla Europy i Polski, to pewnie zrobi się z tego 1500 zł ( ͡°͜ʖ͡°) #xiaomi #redmi #redmi11 #telefony trochę #apple
@waleczne_serce: redmi note 11s, dopisek note MA znaczenie. A czy to dobry tel to cholera wie, nikt tego nie testowal pewnie jeszcze sensownie, a xiaomi ma premiere srednio co 3 tygodnie i zalewa rynek, dziesiatkami telefonow, ktore roznia sie niewiele od siebie.
@PurpleHaze: masz rację, Redmi Note 11S, przepraszam. Tak, zgadzam się, Xiaomi ma już tyle linii produktowych że czapka z głów przed tym kto to ogarnia. @limitless93: dzięki, bo właśnie porównałem i wydaje mi się że ten zeszłoroczny Realme 8 ma nawet lepszy procek graficzny i spokojnie do dostania za te same albo mniejsze pieniądze.
Opłaca się? Coś sensowniejszego znajdę do tego plus minus tysiaka?
Chodziły plotki przed dzisiejszą konferencją Appla, że starego SE 2020 będą puszczać za 199$, ale biorąc pod uwagę obecne kursy walut i specjalny przelicznik Appla dla Europy i Polski, to pewnie zrobi się z tego 1500 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#xiaomi #redmi #redmi11 #telefony trochę #apple
A czy to dobry tel to cholera wie, nikt tego nie testowal pewnie jeszcze sensownie, a xiaomi ma premiere srednio co 3 tygodnie i zalewa rynek, dziesiatkami telefonow, ktore roznia sie niewiele od siebie.
Tak, zgadzam się, Xiaomi ma już tyle linii produktowych że czapka z głów przed tym kto to ogarnia.
@limitless93: dzięki, bo właśnie porównałem i wydaje mi się że ten zeszłoroczny Realme 8 ma nawet lepszy procek graficzny i spokojnie do dostania za te same albo mniejsze pieniądze.