Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +48
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
wfyokyga +127
Dobranoc
Nigdy nie grałem w żadną z gier z uniwersum Wiedźmina i zastanawiam się czy kupić pierw wersję podstawową i w razie gdybym się wciągnął to wtedy dokupić dodatki. Czy lepiej od razu complete edition.
Czy ma to jakiś wpływ na fabułę? Czy elementy z dodatków jakoś przeplatają się z głównym wątkiem?
A ja nie wiem czy chcę wydać więcej bo nie mam pojęcia czy mnie to wciągnie
Chociaż nie wiem jak będzie się grało na switchu, nie ukrywam, że mocną stroną tej gry jest oprawa graficzna
Pewnie nie będę miał okazji ograć wiedźmina na dużej platfomie. Może za kilka lat, jak dzieciaki podrosną to wrócę do tytułu...
Jak było w eshopie od początku to nie wiem - wersje complete edition brałem w listopadzie 2019 zaraz po premierze w media Markt.