Aktywne Wpisy
dlaczego wykopków tak wkurwia forma "w Ukrainie"? nie rozumiem
Wypłata wczoraj przyszła, 2700PLN. Dziś to już tylko 900zł, może i mało ale czekają na mnie jeszcze inne wydatki około 1100zł. Także na koniec miesiąca będę miał okrągłe -200zł na koncie. Warto pracować by czuć taki luksus w życiu, że nawet na wyjście ze znajomymi nie ma się pieniędzy.
#przegryw
#przegryw
mam xiaomi redmi pro 8 z xkomu, i ostatnio telefon postanowił że się będzie brickować. Tu aparat po włączeniu wyświetla czarne tło ładowania i nie działają żadne przyciski żeby wyjść, tam podczas oglądania yt robi się stop klatka i tak samo nic nie działa, innym razem telefon pokazuje diodą że się ładuje mimo odpiętego kabla. Napisałem na allegro xkomu że ogólnie gówienko mi sprzedali, bo telefon mam od czerwca, więc trochę za wcześnie na takie akcje (poco f1 nie miał takich problemów po przynajmniej 3 latach). Dostałem odpowiedź zwrotną, żeby napisać formularz reklamacyjny lub żeby zadzwonić na infolinię. Na infolinii dostałem komunikat że rozmowa jest nagrywana, ktoś odebrał, i się rozłączył, a na formularzu wymagają dowodu zakupu którego nie mam, bo nic oprócz telefonu i zegarka którego dodawali w gratisie nie było. I tu pytanie, co tak właściwie mam przedstawić jako dowód zakupu? screen aukcji, czy co?
Komentarz usunięty przez autora
Przez ccs serwis wyślij bezpośrednio.