Aktywne Wpisy

winsxspl +1
pytanie do samochodziarzy, jak wy robicie?
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierzjak zostawiacie auto?
- sam ręczny 16.7% (67)
- sam bieg 23.4% (94)
- ręczny + bieg 60.0% (241)

vieniasn +52
branża transportowa już chyba na ryju leży i nigdy nie wstanie
sąsiad dostał robotę jako kierowca ciężarówki i może nie płacą dużo za to ciężarówkę dostał pod dom bo firma nie ma miejsca i teraz musi jeździć i szukać na całym osiedlu wielkim miejsca gdzie to może stać legalnie i się zmieści XD
sąsiad dostał robotę jako kierowca ciężarówki i może nie płacą dużo za to ciężarówkę dostał pod dom bo firma nie ma miejsca i teraz musi jeździć i szukać na całym osiedlu wielkim miejsca gdzie to może stać legalnie i się zmieści XD

Pojawia się na YouTube przy kanałach o uwodzeniu i nie wiem już który lepszy Daduk czy on jest film jak zaczepia jakaś JULIE w centrum handlowym. Na szkolenie moge przeznaczyć 2 tys zł jednak ceny odpisują takie:
Instyktowne Uwodzenie 3600 zł
Sexyboy Rafał 4500 zł
Frywolny 2 - 5 tys zł
Orety 3 tys zł
Chyba jednak Orety bo Tom Gac Uwodzenie Pua nie ma cen podanych pod video swoim.
Kto był i kogo poleca? Chodzi mi o podchodzenie do lasek a nie o wykłady bo to bzdury i nie buduje pewności siebie tylko ryje łby uczestnikom wykładu jak Samiec Alfa James Pua co się ośmieszył jak w telewizji był z Merlinem.
Podpowiedzcie któregoś tylko nie Jamesa i Festabo cfaniaczki takie a ja skromny raczej styl casual sweter trampki bez lansu.
#pua
źródło: comment_1613156677cQI3iICWpHgIrpjGt2l1s6.jpg
Pobierzźródło: comment_1613157111kGm8xL7n0EcdAq2Q3HXDlj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora