Aktywne Wpisy
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
ludzki_odpad +2
Ehhhh... Powiem wam Mirasy, że nie za fajne to życie.
Mam 25 lat, nigdy za rękę nie trzymałem. Od ponad roku mam apki randkowe, nic się tam w zasadzie nie dzieje, nie doszło do ani jednego spotkania.
W robocie też żadna różowa nie wykazuje zainteresowania moją osobą.
Piszącym "ja miałem związki i baby wcale nie są takie fajne, lepiej się skupić na swoich zainteresowaniach" dziękuję. Syty umierającego z głodu nie zrozumie (
Mam 25 lat, nigdy za rękę nie trzymałem. Od ponad roku mam apki randkowe, nic się tam w zasadzie nie dzieje, nie doszło do ani jednego spotkania.
W robocie też żadna różowa nie wykazuje zainteresowania moją osobą.
Piszącym "ja miałem związki i baby wcale nie są takie fajne, lepiej się skupić na swoich zainteresowaniach" dziękuję. Syty umierającego z głodu nie zrozumie (
Mam reverba g2. Sprzet: i5-9700K, 32gb ram, 2080super. Przy zmianie gier ze steama cos czesto sie #!$%@? wlasnie w ten sposob, mam mega stutter, obraz lata jak #!$%@? i musze zdejmowac headset bo chce mi sie od razu rzygac. Co jest #!$%@? mac?
#vr
czy we wszystkich headsetach tak #!$%@? geometrię? Stoję i patrzę na tablicę prostokątną i widzę jak zmienia kształt, kiedy ruszam głową (bo soczewki są wypukłe). Czy to norma?
Nie wiem, jakoś ciężko mi ogarnąć tego reverba, nie wiem czy to problemy początkującego, czy ten headset jest po prostu #!$%@?. Grałem kiedyś na valve indexie i nie odczuwałem tego wszystkiego, co tu.
W quest 2 tak mam kiedy zmienie rozstaw soczewek juz majac wlaczony steamvr. Jesli to zrobie wczesniej to jest nomalnie.
U mnie
Powinna się poprawić sprawność działania.
Widocznie Steam zgłupiał na auto, ale ogólnie jeśli karta daje uciągnąć płynnie rozdzielczość 100% w Steam, to tak będzie najlepszy obraz - ma być w założeniu te ~3000x3000 na każde oko, by było wystarczająco informacji by headset mógł kompensować niedoskonałość soczewek itp. Także wbrew temu co początkowo mówiono, 100% w Steam będący ~1.4-1.5 natywnej rozdzielczości to nie