Wpis z mikrobloga

Dla mnie nie ma różnicy czy Hali Gali odpala streamy czy nie. Ja bez tego wiem, że cały czas chla i ćpa od samego wyjścia z odwyku. Streamy były nieregularne, bo pilnował, żeby się pokazywać jak ma raz na jakiś czas jeden dzień na trzeźwo.

Jego rude podstępy są dla mnie na tyle prymitywne, że czytam go jak napisy na paczce papieru toaletowego.
IQ upośledzonego umysłowo menela nie jest mnie w stanie oszukać.

Ta jego lampucera jest dokładnie taka sama. Siedziała na dupie przed kompem i oglądała jak menel szczy pod siebie i klepie po deklu dałnicę z rówiec, wysyłała donate i zapragnęła go sprowadzić do swojego domu.

Im wszystkim nawet nie trzeba źle życzyć. Płacą karę za swoje ciągotki do patologii dużo szybciej niż się można tego spodziewać. Czekam już tylko aż dumna córka będzie chodziła z podbitymi oczami... o ile już nie chodzi.

#rafatus #patostreamy #damskibokser
  • 9
  • Odpowiedz
@Dylanek666: Ciekawe spostrzeżenia. Ja natomiast uważam, że jednak miał minimalną szansę na zmianę swojego prostackiego żywota. Sam znam ludzi, którzy wyjechali z patologii (pozdrawiam serdecznie ulicę Węglową) do zwykłej roboty i jednak po kilku latach choć nie zmienili się magicznie w uniwersyteckich profesorów, to jednak jakiś ogar nastąpił w ich życiu. Niestety jak widać nasz książę z altanki herbu strapon BigBen nie miał nigdy zamiaru nawet przemyśleć swojego zachowania...

A
  • Odpowiedz
@Dylanek666: prosze tylko ludzi z Zespołem Downa nie obrażać, pracowałem z kilkoma i to głównie wdzięczne za szanse zatrudnienia i pracowite osoby, nie to co to Gówno z Rówiec, Kałowa Księżniczka, która z lenistwa przestała sie nawet myć
  • Odpowiedz
@dyzmund: Tak tylko Ci o których mówisz pewnie w życiu nie poczuli łatwego pieniądza. A teraz pomyśl sobie, że Ci ludzie chlają, #!$%@?ą jazdy itp. a ludzie za to płacą. Nie byłoby już tak łatwo z tego wyjść xD taki Analus zarabiał pewnie sporo na nic nie robieniu. Nagle trzeba #!$%@?ć za grosze. On wróci do patostrimów ja wam to mówię jestem tego pewny.
  • Odpowiedz
@Jaromiszcz: No widzisz nie... To byli "chłopcy z miasta" ... Tak przynajmniej się im wydawało... Małe rozboje, skopanie żula pod sklepikiem te sprawy... Łatwy pieniądz... Ale jednak po kilku przypałach w rodzinnym kraju #!$%@? za granicę. Akurat udało (nooooo nie koniecznie xDDD) im się spotkać człowieka, który nie dość że dał im pracę, to jeszcze pomagał im poza 'normami wymagań od pracodawcy". Plus to, że na robocie i samej kwaterze
  • Odpowiedz
@Dylanek666: jak zawsze idealnie w punkt, serdecznie polecam posty tego miraska! ;-)

@dyzmund: oczywiscie, ze mial szanse. I to niejedna. Malo tego, mial duzo wieksza pomoc od 99% ludzi uzaleznionych. Przeciez mu wszystko zalatwiono i podstawiono pod sam nos. I tym samym kolejny raz rozpieszczono i pokazano, ze moze cos dostac ZA DARMO, wiec jak tej cymbal mial sie zmienic xd
  • Odpowiedz