Wpis z mikrobloga

Jak przesyłka leży gdzieś na magazynie dpd, to będą robić problem w RTV z rezygnacją z zamówienia? Widzę, ze jest już po 9, a dalej nie jest w doręczeniu to nie ma na co liczyć w związku z czym planuje objazd okolicznych sklepów i w przypadku kupna stacjonarnie mam zamiar się wycofać z poprzedniego, bo skoro chciałem i płaciłem za 10 to miała być 10 (,)
#xbox
  • 12
  • Odpowiedz
@m4rciniak: właśnie mam pewne obawy, pracowałem w inpoście to najpóźniej wyjeżdżaliśmy o 8, ale to już było turbo późno, a w doręczeniu wyskakiwała po samym zeskanowaniu :/
  • Odpowiedz
@m4rciniak: poczekam jeszcze chwile, bo widzę każdy mm ma od ręki w Wawie to może nie rozszabruja, najwyżej zamroże sobie trochę kasy, kwestia czy nie będą mi robić problemów z jej zwrotem :D
  • Odpowiedz
@Fever105: gdybym nie pracował to byłbym spokojniejszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) No nie powiem, ze ciśnienie jest, bo dzisiaj mi się kończy L4 i od 12 już nie będzie czasu porządnie pograć (,)
  • Odpowiedz
@radlin99: No to jeszcze czekamy, liczę tylko ze w tym czasie nie znikną z Warszawskich MM i w razie czego koło południa zgarne tam żeby się nie kisić w korkach :D
  • Odpowiedz