Po pierwsze, jeśli Ci nie szkoda kasy to warto. po drugie nie polecam grać, bo później nie da się od tego uciec. Ja próbowałem kilka lat i wracałem po 2-3 miesiącach.
@Esarmist: a ile to kosztuje dokładnie? :) Wiesz, kina i teatry zamknięte, pleja 5 na razie nie kupuje, a przyjemności trzeba mieć, nawet jak kosztują. Po to chodzę między innymi do roboty :)
@LucaJune: https://eu.shop.battle.net/pl-pl/product/world-of-warcraft-subscription - pewnie da się gdzieś wyrwać taniej, ale imo to najlepsze źródło. Jak się wciągniesz to możesz kupować za jakiś czas tokeny(1 token - 30 dni lub 13 euro sklepie blizza) za golda w grze.Jak chcesz zobaczyć czy Ci się spodoba to nie musisz kupować na razie ostatniego dodatku.
@PortalZeSmiesznymiObrazkami: raczej nie podejrzewam, że nawet to by wystarczyło. Zaczynają niezłe z item shopem znowu, mam nadzieję, że nie rozbuchaja tego za mocno. I jakby w next dodatku skończyli te artefakty itp
Od czasu do czasu.
Warto iść w wow? I jeśli to tak jakie rady na począte dla okazyjnej gierki?
#worldofwarcraft
po drugie nie polecam grać, bo później nie da się od tego uciec. Ja próbowałem kilka lat i wracałem po 2-3 miesiącach.
Wiesz, kina i teatry zamknięte, pleja 5 na razie nie kupuje, a przyjemności trzeba mieć, nawet jak kosztują. Po to chodzę między innymi do roboty :)
@Esarmist: wystarczy, że blizzard wyda #!$%@? dodatek jak BfA i problem z głowy XD gwarancja 100% odwyku