Wpis z mikrobloga

@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: Nie, nie odpalałem gry od 2 miesięcy, więc nawet jakbym miał wrócić to teraz mi sie nie oplaca, poczekam jeszcze 2 miesiace zeby mi darmowy deck dali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ano tag umiera, kiedys premiera dodatku to tag był zawalony wpisami, wklejało się każdą kartę jaką pokazali i ludzie oceniali, a teraz lipa, pare kart dodane na wykop i tyle.
Kiedyś byłem zaangażowany na tagu
  • Odpowiedz
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: i dlaczego ja mam być zmuszany grać jakimś konkretnym deckiem, tylko po to, żeby kontrować przegięte gówno, kóre wypuścił blizzard? Hs po prostu przestaje mi dawać radochę. Kiedyś były przegięte karty pojedyncze, ale ogólnie był jaki taki balans i można było mieć dobry deck, który da się tanio złożyć. Teraz praktycznie wszystkie decki wymagają legendarek, bez których deck nie działa. To stało się regularną praktyką i mnie denerwuje (np. libram
  • Odpowiedz
@Budo: dh to nie była tragedia. DH to coś co uwielbiam w hsie, wygrywać z kart które samemu włożysz do decku, a nie to,że nagle portal wysra Ci 8/8, albo 2/2 w następnej grze. RNG jest spoko ale z umiarem, a nie,że każda klasa na tym polega. Trochę racji w tym masz, bez legendarek jest ciężko, ale sądzę,że to wynika z tego,że już nie można duplikatów mieć.
  • Odpowiedz
wygrywać z kart które samemu włożysz do decku

@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: no, szczególnie, że wszystkie są przegięte xD
DH miał chyba z 5 czy 6 nerfów z rzędu, w tym jeden jeszcze przed premierą. To była tragedia, jeśli chodzi o balans.
  • Odpowiedz