Mireczki, nie działa mi kamerka w laptopie #lenovo #thinkpad T490. Z rzeczy, które sprawdziłem to: - sterowniki wszystkie zaktualizowane poprzez System Update, - kamerka jest widoczna w Menedżerze Urządzeń, tam również próbowałem ją aktualizować, odinstalowywać, wyłączać, włączać itd, - w ustawieniach aplikacji aparatu wszystkie uprawnienia są włączone, - próbowałem też ponownego uruchomienia komputera, - instalowałem sterownik ręcznie ze strony Lenovo, - sprawdzałem też w Lenovo Vantage czy są zainstalowane wszystkie aktualizacje i jest git, - w ustawieniach kamery Lenovo Vantage też są poprawne ustawienia, - kamera nie jest wyłączona żadnym skrótem klawiszowym, dioda się świeci (jest czarny ekran).
Całym zespołem pracowaliśmy 4 miesiące nad tą puszką. Doszły nas słuchy, że ktoś ma podobne logo, ale jak inaczej narysować kropelkę z piorunem? No nie da się. #famemma #budda
- sterowniki wszystkie zaktualizowane poprzez System Update,
- kamerka jest widoczna w Menedżerze Urządzeń, tam również próbowałem ją aktualizować, odinstalowywać, wyłączać, włączać itd,
- w ustawieniach aplikacji aparatu wszystkie uprawnienia są włączone,
- próbowałem też ponownego uruchomienia komputera,
- instalowałem sterownik ręcznie ze strony Lenovo,
- sprawdzałem też w Lenovo Vantage czy są zainstalowane wszystkie aktualizacje i jest git,
- w ustawieniach kamery Lenovo Vantage też są poprawne ustawienia,
- kamera nie jest wyłączona żadnym skrótem klawiszowym, dioda się świeci (jest czarny ekran).
Jakieś pomysły jeszcze?
#serwispc #laptopy #komputery #naprawalaptopow