Wpis z mikrobloga

@bohomazy: Noś co chcesz, białe są zajebiste. Możesz mieć 20, 30, 50 lat i dobrze wyglądać. Nie ograniczaj się bo jakiś typ w Internecie napisze ci "hehe kupuj sobie dzieciaku". Jest mnóstwo stylizacji w których takie obuwie sprawdza się idealnie. Np biała luźna koszula, czarne spodnie i te białe buty wyglądają rewelacyjnie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bohomazy:
Jak to jest, że laski mają miliardy wzorów obuwia, a i tak #!$%@?ą do wszystkiego w takich cichobiegach jakby wracały z wu-efu w podstawówce.

Widzisz lalę na ulicy....wyfryzowana, wytapwtowana, fajna sukienka....i #!$%@? mać #!$%@? pepegi. I od razu zmalau bo to jak zakładać gumofilce do garnituru.

Jakiś idiota kiedyś wpadł na pomysł, że wmówi cipkom, że sportowe buty to można i do szkoły i na ślub i na pogrzeb,
  • Odpowiedz
@bohomazy: też się czaiłam i w końcu kupiłam, są mega wygodne i pasują do wielu stylówek (jeansów, płaszczy, spódnic, wszystkiego). Bałam się, że będą wiecznie brudne, ale czyści się je bez problemu. Bierz!
  • Odpowiedz
  • 0
@hora_guowa o to całkiem nieźle, miałam kiedyś adidady też i rozważałam właśnie kupno ponowne ich, bo nie rozwalily mi się przez jakieś 4 dobre lata, a chodziłam w nich też w zimy, a z nikeow to miałam tylko janoski na deskę więc nie wiem stąd jak ze zwykłymi, dwa lata brzmi dobrze, dzięki!
  • Odpowiedz