Wpis z mikrobloga

@Ydrk: czy ja wiem czy srednie, ja zawsze jak wracam od barbera jestem bardzo godny. Po drodze do domu mam sklep z new balansami, zawsze sobie chwile postoje przy oknie i popatrze co nowego, na razie mnie nie stac bo wzialem iphona 14 na 88 na rat. Jak uda mi sie wreszcie wejsc do domu to zaczynam gotowac ramen, z duza iloscia wodorostow wakame itp. I nic, ale to nic
  • Odpowiedz
@MamutStyle: ja tam nawet nie mam nic do Gruzji ani kapel z których smieszkuje - mam w------e

ale naśmiewać się z trendow w muzyce, ktora w zalozeniu, walczy z trendem nie przestane nigdy :D

to samo tyczy sie ludzi chodzacych w new balancach na koncerty Mgly itp.

no k---a, jak dla mnie, cyrk na kolkach :D
  • Odpowiedz
@szwe śmierdzących glanach, przed koncertem musisz koniecznie zjeść zapiekse z dworca za piątkę albo g---o, nie wolno nic innego. Nie możesz mieć ani brody ani wąsów, stara musi pożyczać maszynke od sąsiadki i Cię golić albo ma zero albo musisz mieć włosy nigdy nie ścięte ani nie umyte xd

• Odpowiedz
@Wachatron: Ja mam w to w------e. Mogą nawet w garniturach przychodzić. Skończyły się czasy, gdzie ubiór odzwierciedlał rodzaj słuchanej muzyki.
Kogo to wina, że muzyka zaczyna trafiać do szerszej publiki? Black metal to nie jest już garażowa muzyka, której słucha się po piwnicach.
  • Odpowiedz
Ja mam w to w------e. Mogą nawet w garniturach przychodzić. Skończyły się czasy, gdzie ubiór odzwierciedlał rodzaj słuchanej muzyki.

Kogo to wina, że muzyka zaczyna trafiać do szerszej publiki? Black metal to nie jest już garażowa muzyka, której słucha się po piwnicach.

@MamutStyle: to co napisales pasuje jak najbardziej do czesci kapel z ktorych wlasnie szydze i ludzi ktorzy tylko takich kapel sluchaja :)

takze zgadzam sie w 100% w
  • Odpowiedz
Jest odbiorca, to jest i dawca.

@MamutStyle: dokladnie, taka smutna prawda.. z tym trzeba walczyc - glownie z odbiorcami :D

a tak btw: nie poddawaj sie mojemu trolowaniu, akurat ciebie nie chcialem triggerowac :D
  • Odpowiedz