Aktywne Wpisy
Lewusx +21
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +47
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
#blackmetal #metal
ale naśmiewać się z trendow w muzyce, ktora w zalozeniu, walczy z trendem nie przestane nigdy :D
to samo tyczy sie ludzi chodzacych w new balancach na koncerty Mgly itp.
no k---a, jak dla mnie, cyrk na kolkach :D
przynajmniej mam co robic na wykopie jak mi sie nudzi
win - win situation
@Wachatron: w czym można chodzić na koncerty Mgły?
@szakabanana: amen.
a tak btw. serio kuce nadal w glanach chodzą? xD
Kogo to wina, że muzyka zaczyna trafiać do szerszej publiki? Black metal to nie jest już garażowa muzyka, której słucha się po piwnicach.
@MamutStyle: to co napisales pasuje jak najbardziej do czesci kapel z ktorych wlasnie szydze i ludzi ktorzy tylko takich kapel sluchaja :)
takze zgadzam sie w 100% w
Leżą koło Burzuma. (-‸ლ) xD
@MamutStyle: dokladnie, taka smutna prawda.. z tym trzeba walczyc - glownie z odbiorcami :D
a tak btw: nie poddawaj sie mojemu trolowaniu, akurat ciebie nie chcialem triggerowac :D