#famemma dlaczego Wojtek Gała i ojciec pato pozwalają jakimś transom z widowni wchodzić na scenę i atakować ich zawodników? I oni śmią nazywać siebie poważną federacją? XD
@Marek_Mostowiak_341: to jest trenerka Ewelony i Bonusa wnosiła kolbe o która ewelona poprosiła to Godlewska #!$%@?ła w nia ta kolbą nie odwrotnie. Wiec Terminator się wkurzył, u bombla na kanale jest z nia mały wywiad i pracuje ona w banku i ma dziecioki :/ @KrwawyPacyfista
@arickzer0wy no i co w związku z tym? Xd nie powinno dochodzić do takich sytuacji, a to nie jest jednorazowa sytuacja. Z Kasjuszem było tak samo jak dostał butelką od jakiegoś typa z widowni
@Marek_Mostowiak_341: nie no myślę,że to jakaś zagrywka z rudą fakt z kasjuszem też tam coś było ale ochrona szybko wyprowadziła goscia a tu jednak usiadła sobie i kulturalnie darła ryja wiec moze chca ja na kolejnych galach ? Nie wiem szczerze ale masz racje nie powinno tak być :P
to Godlewska #!$%@?ła w nia ta kolbą nie odwrotnie. Wiec Terminator się wkurzył, u bombla na kanale jest z nia mały wywiad i pracuje ona w banku i ma dziecioki :/ @KrwawyPacyfista