Wpis z mikrobloga

Mówi o wolności słowa a 90% komentarzy pod jego wpisami usuniętych xDDD I jeszcze te zmiany tagów, wykop serious bussiness. I ten człowiek chce być poważnie traktowany? Zawołajcie go bo oczywiście dał mnie na czarno. Skoro sam obrażasz innych, dlaczego sam nie dasz siebie obrażać?

#bekazkatoli
Dzieban - Mówi o wolności słowa a 90% komentarzy pod jego wpisami usuniętych xDDD I j...

źródło: comment_JIXKmUCJlHvR14EVhreyj3Wsr4iy9HfB.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

90% komentarzy pod jego wpisami usuniętych

'
@Dzieban: Tylko te gdzie użyto wobec mojej osoby inwektyw np "gupek" "debil" "idiota" "idź się leczyć" itp Ja takich nigdzie nie użyłem więc proszę do mnie też bez takich a komentarze nie będą wtedy usuwane.
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Ale dlaczego życzysz innym żeby ich dziadek poszedł do piekła co jest uznane za bardzo obraźliwe (pomijając racjonalność) a słowa idź się leczyć od razu usuwasz?
  • Odpowiedz
Nie użyłem ani jednego złego słowa w stronę jego osoby,

@soronprfbs: Ty jesteś wyjątkiem, choć już w kolejnym wpisie mi pojechałeś. Po prostu nie chce z Tobą gadać bo nie mam zamiaru przegiąć pały i tyle. Wiem, jak cierpisz, ja chowałem córkę Zuzie, dziadków i babcie.

Całe zamieszanie to raczej wynik mojego zdania o modlitwie jako całkowitym debilizmie, bez związku z Twoim dziadkiem. Po prostu uważam modlitwę za bzdury i tyle. Ciężko mi się pogodzić, że nawet na tagu #bekazkatoli nie mogę wyśmiać modlitwy jako zabobonu choć ten tag do tego miał służyć - do śmiania się z bzdurnych
  • Odpowiedz
@lakukaracza_ Aha są ci, którzy cię obrażają i są też wyjątki, ok rozumiem, chyba. Bez związku z moim dziadkiem? Hmmm, No jednak w dość brzydki sposób się nim posłużyłeś, zamiast zostawić temat w spokoju, bądź napisać jakiś sensowny wpis o ateiźmie, który rzeczywiście mógł zmienić postrzeganie ludzi w kwestiach wiary. Kolejna sprawa, kilka razy w swoich komentarzach nazwałeś mnie ateistą (ani razu nie powiedziałem, że nim jestem, a raczej mówiłem, że
  • Odpowiedz
@soronprfbs: Szkoda na niego nerwów. Ciekawi mnie tylko jaki jest w rzeczywistości i czy zachowuje się tak w realnym życiu - ciekawy przypadek do badań dla psychiatrów i psychologów.
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Chłodnym rozumem i logiką kierują się debile. Nic nie jest logiczne. Nawet w fizyce kwantowej. Człowiek nigdy nie pojął świata i nigdy nie pojmie. Gówno wie. Bóg to nie ktoś a coś. Absolut, źródło energii, twórca, kreator informacji. Nie byt osobowy ani organizm żywy, o uczuciach, emocjach, inteligencji czy myślach. Skończony wariat odrzuca cechę ewolucyjną wiary a kieruje się zabobonem czyli Chłodnym rozumem i myśleniem "racjonalnym". Bo w rzeczywistości
  • Odpowiedz