@Skapiecalegolodupiec: Też tak mam. Najlepszy patent żeby ci frajerzy nas nie łapali to pokazać bezczelnie kasjerce fanty i wsunąć jej do ręki papier z królem na awersie ( ͡°͜ʖ͡°)
@WaveCreator: ja też tak robię. Po prostu robię małe zakupy typu 10-20 zl, głównie warzywa, owoce i nabiał a przy okazji po prostu #!$%@? małe fanty xD
@Brzozq: niee, po prostu batony są małe i można niepostrzeżenie je wsunąć do kieszeni wewnętrznej w kurtce ( ͡°͜ʖ͡°)
Też tak mam. Najlepszy patent żeby ci frajerzy nas nie łapali to pokazać bezczelnie kasjerce fanty i wsunąć jej do ręki papier z królem na awersie ( ͡°͜ʖ͡°)
@WaveCreator: ... przekupstwo... ja często ładuję cały wózek po brzegi fantami i na kasie daję 2 - 3 stówki do rączki... kasjerka je sobie chowa, ja bez problemu wyjeżdżam z towarem... ochrona też w tym musi siedzieć
@Skapiecalegolodupiec: taki jeden Polak co mieszka niedaleko mnie potrafi wynieść dosłownie wszystko ze sklepu. Niemcy nawet nie pilnują z tego co zauważyłem, bez problemu alkohole wynosi czy słodycze, kawy itp.
@ArchDelux: haha, wlasnie jest na odwrot. BA! z bakallandu mają sklad sredni, ale przynajmniej niz uzywaja tluszczy utwardzanych, cukru ani innych syfow tylko np. malitoli. Kakao tez jest normalne, a GO ON to jest baton pokroju marsa, z pełną masą niezdrowej chemii wiec nawet go nie odpakuje :)
@ArchDelux: najgorszy z tych batonow to ten co ma same orzeszki. Strasznie twardy. Najlepszy chyba dla mnie w smaku bananowy, ale tez nie ma jakos mega wykwintności. Zwykła zapchajmorda z akceptowalnym skladem
@Skapiecalegolodupiec: ja się ograniczam z cukrem jak mogę: słodzę połowę mniej lub wcale, nie pijam żadnych kolorowych napojów (jedynie wodę/herbatę/kawę/piwo), nie jem słodyczy, od czasu do czasu jakieś chipsy. Jak sobie zrobiłem taki detoks kompletny przez 1 tydzień, to nie mogłem uwierzyć jak słodkie (przesładzane) są niektóre gotowe produkty.
Całym zespołem pracowaliśmy 4 miesiące nad tą puszką. Doszły nas słuchy, że ktoś ma podobne logo, ale jak inaczej narysować kropelkę z piorunem? No nie da się. #famemma #budda
No i są chyba lekarze od kleptomani
@Brzozq: niee, po prostu batony są małe i można niepostrzeżenie je wsunąć do kieszeni wewnętrznej w kurtce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WaveCreator: ... przekupstwo... ja często ładuję cały wózek po brzegi fantami i na kasie daję 2 - 3 stówki do rączki... kasjerka je sobie chowa, ja bez problemu wyjeżdżam z towarem... ochrona też w tym musi siedzieć
*tłuszczów
Nie interesuje mnie tutaj skład, tych BA! nie da się przełknąć, takie to obrzydliwe.