Aktywne Wpisy
Fennrir +50
Wykopki oczywiście dalej uważają że problemy na zachodzie to wina pierwszego pokolenia, jakichś "źle zintegrowanych" jednostek i zachwycają się panem Kunta Kinte w wojsku xD
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
patryk_ekiert +312
Ta dzisiejsza młodzież to jakiś dramat. Przechodziłem wczoraj koło podstawówki i nagle widzę, że dzieci wesoło wybiegaja. Chodnik opluły ludzi przepędziły. I ciągle śpiewają hej hej na na hej hej.
Czy dobrze rozumiem że są różni sprzedawcy od broni, zbroji, jedzenia, jakieś mistyczne rzeczy? Jak podchodzę do sprzedawcy który wygląda od tego od broni i chce sprzedać te bronię ktore mam to są za 0 czy to możliwe?
Wiem że gildie maja swoje własne sklepy gdzie można sprzedawać i gdzie można wystawiać za daną kwotę... Innym graczom... jak dobrze rozumiem.
Czy są normalni NPC jak w grach singleplayer gdzie idę I sprzedaje swój towar?
Sprawdzę twoja radę z kowalami. Co do poradników to oglądam i sprawdzam ale jest ogrom informacji nie wspominając już o słownictwie które jest dla mnie nowe bo nigdy nie grałem w mmo. No nic muszę znaleźć jakąś gildię zeby móc się przemieszczać po mapie wygodniej do innych graczy bo wydałem już nie mały majątek na teleportacje... Ale