Aktywne Wpisy
lologik +80
Czekam na pierwsze laptopy ze Snapdragonem X. To może być w końcu rewolucja dla osób, które chcą mieć małe, mobilne urządzenie do montażu filmów np. pod Youtuba w 4k i do zabawy w Stable Diffusion. Jeśli to osiągnie wyniki podobne do przeciętnych desktopowych kart graficznych w montażu i AI, może być mała rewolucja:
-nie musisz kupować budy PC z wielką kartą graficzną
-nie musisz kupować laptopa z RTXem za 15k i
-nie musisz kupować budy PC z wielką kartą graficzną
-nie musisz kupować laptopa z RTXem za 15k i
Wystawiłem auto za trochę ponad 10.000.
-Po kilku godzinach SMS "6.500 i jestem jutro z gotówką".
-Zostańmy przy cenie z OLX i może Pan być pojutrze.
Dziś kolejny SMS od następnej osoby
-8.000 bez oglądania
-Panie, mój czas jest cenny, ale nie aż tak żebym spuścił ponad 2k za godzinkę oglądania. Pan obejrzy autko dokładnie.
Kolejny raz się potwierdza teza, że te zrzuty w sieci to nie zarzutki. #januszeolx
@wicherson: ten tekst "ilestam bez oglądania" jest dobry. Kumplowi się mega spieszyło, bo wyjeżdżał, dostał właśnie taką "ofertę" na OLX i się zgodził. Typ przez telefon wypytał o wszystko, dostał informacje, że auto niesprawne, nieruszane od roku, akumulator na pewno do wymiany, prawdopodobnie jebnięta elektryka + Bóg jeden wie co jeszcze. Klient mówi, że nie ma problemu, on już jedzie lawetą, niech broń boże nie sprzedaje nikomu wcześniej,
@wicherson:
A z czym innym miałby być? z klatkami dla chomików?
Nałóż kupującemu ciemne okulary, albo przykryj auto brezentem. Bułki, czy chleb kupuję to się patrze czy nie są po miażdżone przez masażerów sklepowych. A to jest kwestia 2,3 zł. A ktoś ma wywalić 10 tysi i nie oglądać?