Wpis z mikrobloga

Mam pytanie do koneserów.
Jakiś czas temu był konkurs robiony przez takiego jakiegoś Michała ulanego, gdzie do wygrania była biała bluza z czarnom czaszkom lub czarna bluza z białom czaszkom.
Konkurs wygrał mój młodszy brat ale do dzisiaj nagrody nie otrzymał.
W związku z tym mam pytanie do Was. Czy ma ktoś do oddania takom bluzę, najlepiej czarnom z białom czaszkom, ale białom z czarnom czaszkom też nie pogardzę, bo gówniarz będzie miał prezent od razu od Mikołaja.
Albo jak ktoś zna Michała, tego ulanego, od konkursu, to niech napisze niech wyśle w końcu tą bluzę czarnom z białom czaszkom mi.
#danielmagical #patostreamy #boxdel
  • 3
  • Odpowiedz
@obludnik-rozi: Widzę że mój brat nie jest jedyny ( ͡° ͜ʖ ͡°). Może skończyły się te czarne z białom czaszkom a są tylko białe z czarnom czaszkom i dlatego tak się dzieje. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak się hajs Vanesski skończył to też trzeba było poczekać.
  • Odpowiedz
@elgrecqo: wielu osobom wysylalem pierwsze egzemplarze, jesli Twoj brat nie wygral to najprawdopodobniej nie wyslal maila na m@boxdel.com z linkiem do swojego kanalu, lub nie byl to Jego kanal.
Wyslalem z 72 bluzy w okresie konkursow I mozliwe ze bylo pare osob z ktorymi bylo trudno sie skontaktowac ale nie oszukiwalem w tym.
Jezeli bardzo zalezy Twojemu bratu na bluzie to chodz PW.
Przez blad moze nie dostal.
  • Odpowiedz