Wpis z mikrobloga

#kapitanbomba
Wpis jest skierowany tylko do niżej opisanych.
Ile można wklejać te cytaty z bomby i to ze zdjęciem zamiast filmiku ?
Przecież większość kontentu na tym tagu, to właśnie coś takiego.
Zero wysiłku a wy to pulsujecie i robicie sobie dobrze nawzajem.
To jak opowiadać ten sam dowcip na każdej imprezie.
To jak opowiadać ten sam dowcip na każdej imprezie.
I się przy tym powtarzać słowo w słowo.
I się przy tym powtarzać słowo w słowo.
Ze 100 razy to samo zdjęcie z tym samym opisem pewnie pożyczonym z przed kilku wpisów nazad.
Macie wy rigcz ?
Tytanowy odbyt he he.

Zaczynajcie hejt!
Blood for the blood God!
LegionPL - #kapitanbomba
Wpis jest skierowany tylko do niżej opisanych.
Ile można w...

źródło: comment_s3n0hHNGusYksqCM5CHwceU0dfqjpC6n.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@LegionPL bo najlepsze jest to, że jak trafisz takowy cytat to sobie go czytasz głosem jego bohaterów. A jak przypadkiem w twojej okolicy jest jeszcze jakiś fan bomby to można sobie te cytaty z podziałem na role poczytać. Wtedy dopiero jest ubaw.
  • Odpowiedz
  • 0
@mojemacki A po wszystkim wystarczy powiedzieć no homo.
Nie no na serio ile można. Zróbcie jakiś wykopowy teatrzyk z podziałem na role, podrzucie swoje dialogi pod bombę albo po jakiś film i będzie fajnie.
  • Odpowiedz
@LegionPL to czarnolistuj a nie się #!$%@?. Wszystkim się podoba taka konwencja. Nikomu to nie przeszkadza, to nagle wpadnie taki Legion i mamy wszyscy przerwać bo go to nudzi. Ogarnij się typie.
  • Odpowiedz
  • 0
@mojemacki Jak już to większości nie wszystkimi bądź precyzyjny. Po drugie do niczego was nie zmuszam a jedynie przekonuje i argumentuje.
Uj uj my tu mieszamy kijem w szambie, wszystkim pasuje aż tu nagle przychodzi taki legion i my mamy przerwać...
  • Odpowiedz
  • 0
@MagnusMaximus69 Jeśli popełniają błąd w mojej opinii to czesto tak, nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego popełnianie błędów jest złe. Ty pewnie masz to gdzieś ale ja nie zamierzam przepraszać za to że oczekuje od nich więcej.
  • Odpowiedz
@LegionPL ale rzecz urojona przez ciebie nie koniecznie jest błędem dla innych xD
Sam nam kazałeś założyć sobie wykopowy teatrzyk i jechać teksty na role. To właśnie tu robimy więc zniknij i przestań się kompromitować
  • Odpowiedz
  • 0
@mojemacki Pisanie komentarzy to jeszcze nie teatrzyk postarajcie się bardziej, trochę kreatywności.
Jakieś kostiumy, własny dubbing pod te wasze zdjęcia, zróbcie komiks.
No tak, bo kopiowanie kilku linijek tekstu i zdjęcia z wpisu kogoś innego to wielkie osiągnięcie i zajebista zabawa.
I to żeby tylko raz, ale nie lepiej do pożygu.
Nawet nie macie zbytnio jajec by się bronić przed krytyką.
  • Odpowiedz