Pytanko do korzystających z Visual Studio Code - szukam rozszerzenia, które pozwoli łączyć się przez SFTP i będzie sprawdzało wersję pliku na serwerze przed zapisem - jeśli ktoś inny zmodyfikował plik na serwerze żebym o tym wiedział w chwili próby zapisu... #visualstudiocode
@Brother_of_Steel: Teoretycznie są jakieś dodatki do synchronizacji. Używamy Dreamweavera, on powiadamia w razie czego daje znać, że plik na serwerze został zmieniony i nie pozwala nadpisać... A GIT'a nie potrafię przeforsować u nas w firmie :-(
Tak z ciekawości pytam bo nie mogę znaleźć sensownych argumentów na nie.
@david_luiz: ja też nie :-) Nie bo nie, bo tak powiedziałem ja i władca - Pan Dyrektor. No w zasadzie nie dyrektor, ale to najmniej ważne, bez żadnych konkretnych argumentów - 'nie bo nie', czemu przytakują "Senior Developerzy", którzy seniorami są z racji wieku a nie umiejętności. Po prostu im się nie chce uczyć niczego nowego, więc są przeciwni
Dymy kończą się tam, gdzie komuś może stać się realna krzywda. To co zrobił Tyburski były bardzo niebezpieczne i jako koneserowi patologi jest mi smutno. Należy to potępić.
#visualstudiocode
BTW. Dlaczego Twoja firma nie chce używać gita? Tak z ciekawości pytam bo nie mogę znaleźć sensownych argumentów na nie.
@david_luiz: ja też nie :-) Nie bo nie, bo tak powiedziałem ja i władca - Pan Dyrektor. No w zasadzie nie dyrektor, ale to najmniej ważne, bez żadnych konkretnych argumentów - 'nie bo nie', czemu przytakują "Senior Developerzy", którzy seniorami są z racji wieku a nie umiejętności. Po prostu im się nie chce uczyć niczego nowego, więc są przeciwni