Aktywne Wpisy
zarroc +6
dawno nie bylo galerii memów a już weekend się zaczal, na pewno coś się znajdzie
bruhmomentow +27
jedyne co mam meskiego to morde i #!$%@? jak puszka monstera (wypilem i nie moge teraz spac) #femboy
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#kryptowaluty
#btc
Jest zła waluta ale nią jest
Zreszta został już wprowadzony lightning network i koszt transakcji to aż 0$, teraz trzeba tylko poczekać na to aż zostanie to szerzej zaimplementowane
Bitcoinem można płacić bezpośrednio lub pośrednio, można go wymieniać na większość walut świata, są kantory bitcoina, giełdy. Nie potrafisz powiedzieć czemu nie jest waluta a ja ci sypie przykładami miko to upierasz się przy swoim głupi zdaniu, jesteś ograniczony czy co?
No nazywa się kryptowaluta żeby zaakcentować ze bazuje na kryptografii? Nie wiedziałeś tego?
Komentarz usunięty przez autora
bańki na giełdach, mimo że procentowo rosły wielokrotnie mniej, to angażowały dużo większy kapitał - zawsze jednak po iluś tam latach giełdy się odbudowywały
tutaj no cóż, mi osobiście wydaje się, że Bitcoin, jeśli społeczność go nie ogarnie, na tyle że będzie się dało nim płacić tanio i błyskawicznie to zostanie takim internetowym dinozaurem jak myspace, nasza klasa, gadu
Komentarz usunięty przez autora