@Januszek_z_Koluszek123: O #!$%@?. W tego raka to nawet nie klikam. Jeżeli nie jest to #!$%@? art tylko ktoś od nich robi te "testy" to nie zdziwiłoby mnie jakby podpiął kartę pod pci-e x1 albo próbował zasilać ładowarką od telefonu xD
@PieceOfShit: FE to taki "prosumerowy" model. Czyli coś co konkuruje z titanami od nvidii i celuje w ludzi którzy je kupują bo nie stać ich na quadro.
@Januszek_z_Koluszek123: Wlazłem na reddity i po przeczytaniu tych bulówdópy trudno mi się powstrzymać od foliarskiej teorii że to wszystko jest szopką mającą na celu obrzydzenie ludziom vegi xD Gość na gunwozasilaczu gdzie nawet AMD zaleca mocniejszy robi pseudotesty na starych sterownikach
@PieceOfShit: biorąc pod uwagę kryzys na rynku, i absurdalne ceny za RXy to jedyne nad czym bym się zastanawiał to czy sprzedawać teraz czy czekać. Ewentualnie jakaś licytacja z minimalną na 1650 żeby się górnicy ścigali xD
#pcmasterrace #amd #vega #gpu
do czego ta karta służy? Jakiś machine learning, czy gierki też spoko?
Komentarz usunięty przez autora
@Januszek_z_Koluszek123: Wlazłem na reddity i po przeczytaniu tych bulówdópy trudno mi się powstrzymać od foliarskiej teorii że to wszystko jest szopką mającą na celu obrzydzenie ludziom vegi xD
Gość na gunwozasilaczu gdzie nawet AMD zaleca mocniejszy robi pseudotesty na starych sterownikach
@Januszek_z_Koluszek123 Eee, o ile pamiętam to tam zawsze jakieś dziwne akcje były. Kaluzura sumienia zabrania mi wchodzić na ich stronę ( ͡° ͜ʖ ͡°)