Wpis z mikrobloga

@LaPetit: Nawet nie wiem czy odnieść się do tego "komisarza z Niemiec" co cenzuruje TVN czy insynuacji że KOD walczy o cokolwiek takiego (a KOD nawet nie lubię). Nieźle macie tam zryte banie.
  • Odpowiedz
@LaPetit: Moj błąd, myślałem że chodzi o TVN24/Fakty. Niemniej, zmiana nazwy nie zmienia przezabawnego przesłania Twojego posta. Szczególnie w kontekście taśm od Gmyza, gdzie ktos z rządu PO się żalił że chcieli na tych niemieckich szefów wpłynąć, żeby zmienili coś w Fakcie, ale się nie dało bo ich interesuje tylko zysk a nie co się znajduje w gazecie.

Nie zamierzam Cię przekonywać, bo albo jesteś płatnym trollem (co założyłem, stąd
  • Odpowiedz
@Haqim: po co mieszasz do tego kościół. To takie typowe dla was, lewaków, by mieszać milion pojęć. Faktem jest, że z Faktu po rozmowie Grasia z Kulczykiem wywalono naczelnego, po cichu, tak jak resztę ludzi niesympatyzujących z rządem. Proste. Za to Ty, dorabiasz tu gębę do wszystkiego. Z personalnymi atakami włącznie.
  • Odpowiedz
@LaPetit: ...
...
Napisałem że lewactwo krzyczy "Kościół chce zabijać kobiety", co ja uważam za bzdurę. Bzdurę na tym samym poziomie jak Twoje "#kod "walczy" o przywrócenie właśnie takiej "demokracji".". Widać kiepski przykład skoro muszę go tłumaczyć, trudno.
  • Odpowiedz
@LaPetit: Obecny rząd jest dokładnie taki sam. Może na następnych wyborach podziekujemy post-komustycznym i post-solidarnosciowym wypierdom? Nigdy więcej PiSu, PO i ich ewentualnych szalup?
  • Odpowiedz