Aktywne Wpisy
youknowthisxd +145
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
kimunyest95 +254
Człowiek ogląda reprezentacje Polski, nasłucha się tego #!$%@? mejwenow, że wcale nie było #!$%@?, że projekt Probierz ma sens…
I wjeżdża taka Gruzja czy Słowenia i zamyka mordy tym debilom z kanałów sportowych.
Takiej reprezentacji z której możemy być DUMNI nigdy nie będziemy mieć. Zostają nam zawsze ochłapy i cieszenie się z niedostania #!$%@? xd Brak słów.
#mecz
I wjeżdża taka Gruzja czy Słowenia i zamyka mordy tym debilom z kanałów sportowych.
Takiej reprezentacji z której możemy być DUMNI nigdy nie będziemy mieć. Zostają nam zawsze ochłapy i cieszenie się z niedostania #!$%@? xd Brak słów.
#mecz
Co uważacie o biseksualistach? A właściwie inne pytanie. Czy łatwiej wam ich zaakceptować niż homoseksualistów?
Jako warszawski półtęczowypasek o ile spotykam się z początkowym zdziwieniem (bo jak to tak i laski i facetów) to potem raczej łatwiej to moim znajomym zaakceptować niż "czysty homoseksualizm".
Inna sprawa, że mało kto rozumie co to naprawdę oznacza biseksualizm i spotykam się z wieloma mitami.
A jak patrzą na to #rozowepaski?
Zapraszam do dyskusji
#ankieta #teczowepaski
Co uważacie o biseksualistach?
@Progresywista: czemu miałbym nie akceptować homoseksualistów?
BTW, prawie wszyscy ludzie na świecie sa mniej lub bardziej bi ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Progresywista: Osobiście leje na to co jedni i drudzy w swoim łóżku robią.
chociaż pierwsza sie troche pod to łapie.
1. Każdy człowiek uprawiający seks poza małżeństwem jest dla mnie rozpustnikiem. Niezależnie od tego, jaką ma "orientację" swojej rozpusty.
2. Jednakże dopóki nie obnosi się ze swoim występkiem i nie deprawuje innych, jest to jego prywatna sprawa i generalnie nic mi do tego.
3. Szanuję ludzi panujących nad swymi popędami, niezależnie od tego, jakie one są.
Jeszcze śmieszniejszą koncepcją jaką słyszałem jest to, że to działa jak przełącznik. W sensie, że raz jestem heteroseksualistą a raz homoseksualistą. To tak nie działa... Nawet kiedy jestem tylko w heteroseksualnej relacji to
Nie rozróżniłeś płci.
Niektórzy tolerują bi dziewczyny, a brzydzą się bi facetami.
Mam za to duzo do ludzi ktorzy za plecami bzykaja laski ktore maja faceta :) Nie znosze falszywych ludzi, niemal tak bardzo jak glupich :)